Bahar’ın gelmesiyle birlikte okullar arsı eğlenceleriyle renklendiren” Okulumuzda Şenlik Var” etkinliği sayesinde minikler animasyon ve illüzyon gösterileri eşliğinde keyifli zaman geçiriyor.

Sarız Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 10-11-12.Sınıf öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Sarız Anaokulu, Damızlık İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine animasyon gösterisi sergilediler. İlki Sarız Anaokulu ve Damızlık Ana sınıfı okulunda 30 Nisan da düzenlendi. Okulumuzda şenlik var adıyla bu yıl ilk kez düzenlenen eğlenceli etkinlikler anaokulu öğrencileri ve ailelerinin akınına uğradı.Sarız Anaokulu’nun ev sahipliği yaptığı şenlik 7’den 70’e her yaştan ilçe sakinleriyle dolup taştı.Eğlencenin tadını her zaman olduğu gibi yine en çok çocuklar çıkardı.

Minikler yüz boyama, animasyon ve illüzyon göstericileriyle keyifli bir gün geçerdi. Sarız Çok Programlı Lisenin 10-11-12.Sınıf öğrencileri ve rehber öğretmenler Türkan Aslan ve Melisa Kırık’ın katkılarıyla düzenlenen animasyon gösterilerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahiroğlu, Şube müdürü Ali Coşkun, Gençlik Merkezi Müdürü Sebahat Coşar, Sarız Anaokulu müdürü Ganimet Şeker ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi