Adıyaman İline bağlı Sincik ilçesinde, devriye görevini ifa ettiği esnada hain terör örgütü tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Polis Memurumuz Taha Uluçay, memleketi Kayseri’de toprağa verildi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen törenin ardından ilimize getirilen Şehidimiz Taha Uluçay için Orgeneral Hulusi Akar Camiinde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, şehit polisimizin ailesi ve yakınları, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu,Valimiz Şehmus Günaydın, Emniyet Genel Müdürümüz Mehmet Aktaş,Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Mustafa Elitaş ve Taner Yıldız, Garnizon Komutanı Tuığgeneral Ercan Teke, 12.Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ın yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, mülki ve askeri erkân ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Şahin Güven’in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidimiz Taha Uluçay’ın Türk Bayrağı’na sarılı naaşı, Asri Mezarlık’ta bulunan Polis Şehitliğine götürüldü ve dualarla toprağa verildi.

Yapılan saygı atışının ardından şehidimiz Taha Uluçay’ın tabutunun üzerine örtülen, şehidimizin emaneti Türk Bayrağını İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu aile adına şehidimizin eşi Sümeyra Uluçay’a teslim etti.

Editör: Haber Merkezi