Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Servisçiler ve Minibüsçüler Odası’nın organize ettiği toplantıya iştirak ederek, esnaflar ile sohbet etti, dilek ve temennilerini dinledi ve son olarak bu işkolunda yapılacak projelerini anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,Kayseri Servisçiler ve Minibüsçüler esnaflarının önemli bir görevi yerine getirdiklerini çünkü işçi çalışanları ile özellikle öğrencileri evden okula, okuldan eve taşıyarak özel bir görev üstlendiklerini söyledi.

Servisçiler ve Minibüsçüler esnafı için ayrı bir statü uygulayarak meslek içinde yeni bir çalışma sağlanacağını ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Sabah ile öğle saatleri ve akşam iş bitiminde trafikte bir yoğunluk oluşmaktadır. Çünkü okul servisleri taşımacı eğitim hizmeti ile binlerce öğrenciyi şehrin bir noktasından diğer noktasına taşımaktadır. Bunun trafiği artırdığı gibi öğrenci servislerin riskini de artırmaktadır. Bu açıdan özellikle servis saatlerinde trafikte yeni bir proje getirerek daha seri ve güvenli ulaşıma katkı sağlayacağız " dedi.

Editör: Haber Merkezi