Sev-Al ekmek fırını sahibi, corona virüsü salgını nedeniyle işsiz kalan vatandaşlara 30 gün boyunca bedava ekmek vermeye başladı.

Hayata geçirdiği uygulamaya yoğun talep olduğunu söyleyen fırın işletmecisi Ali Tüysüz, corona virüsü salgını devam ettiği sürece uygulamayı sürdüreceğini söyledi: “Bu zamanlarda birbirimize destek çıkmak amacıyla böyle bir şey yaptık.” diyen Tüysüz, şöyle konuştu:

“İş yerimizde böyle bir şey yapmak istedim. Özellikle bazı hayır sahibi iş adamlarımız bu konuya çok önem verdiği için, onlarında katkılarıyla bunu gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç şu anda bizim de başımıza gelebilirdi. Bu salgından dolayı çoğu insan işsiz kaldı. Bizim mahallemizde bir sürü kafe ve işletme var, hepsi kapandı. Orada çalışan arkadaşlarımız var onların hepsi işsiz kaldı. Kolay değil. Bu zamanlarda birbirimize destek çıkmak amacıyla böyle bir şey yaptık. Bir ay boyunca ücretsiz ekmek vermek istedik. Talep oluyor, günde üretimimizin onda biri ya da ikisi kadar talep var yani. Şu anda 30 gün sürecek. İnşallah devam etmez bu salgın olayı. Ederse de artık biz de devam ettirmeyi düşünüyoruz zaten.” dedi.

HABER-SELAHATTİN KARAKOÇ 

Editör: Haber Merkezi