Kayserispor ve Fenarbahçe'nin geçtiğimiz hafta Kadir Has Spor Kompleksi Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşması sonrası yaşanan olumsuz gelişmelerin tüm Türkiye'de yankıları sürerken , söz konusu maçta yaşanan çok çarpıcı başka ayrıntılar ortaya çıktı. Fenerbahçe takımının oyuncularını Kayseri'de ağırlayan Kayseri Radisson Blue otelin yöneticilerinin, stadyumda maç izlerken sigara içilmesinin yasak olduğu bölgede puro içtikleri gözlenen fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.
Kayserispor ve Fenarbahçe'nin geçtiğimiz hafta Kadir Has Spor Kompleksi Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşması sonrası yaşanan olumsuz gelişmelerin tüm Türkiye'de yankıları sürerken , söz konusu maçta yaşanan çok çarpıcı başka ayrıntılar ortaya çıktı.
Fenerbahçe takımının oyuncularını Kayseri'de ağırlayan Kayseri Radisson Blue otelin yöneticilerinin, stadyumda maç izlerken sigara içilmesinin yasak olduğu bölgede puro içtikleri gözlenen fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü.

Kadir Has Spor Kompleksi Atatürk Stadyumu'nda Kayserispor - Fenarbahçe maçının oynandığı esnada Loca'da yerlerini alan Kayseri Radisson Blue Otel Genel Müdürü Sercan Başkan ile Radisson Kayseri Gelirler Müdürü Menderes Karaküçük büyük bir skandala imza attı.
Söz konusu stadyumdaki Loca'nın sigara içmenin yasak olduğu kısmında küçük yaştaki taraftarlar olmasına aldırmadan puro içen, içtikleri puroyla birlikte ayrıca selfie (Özçekim) çektiren otel yöneticileri Kayseri halkının tepkisini çekti.
Bu haber yayınlandıktan sonra stadyumun işleyişi ve kurallarının denetiminden sorumlu Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Radisson Blue Kayseri otelinin sahibi Kayserili hemşehrimiz Süleyman Çetinsaya'nın söz konusu olay karşısındaki tutumu merak konusu oldu.
Diğer yandan tüm bu skandal gelişmelere birebir şahit olan Radisson Blue Otellerinin Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu'nun da, yaşananlara tıpkı maç izler gibi seyirci kalıp kural tanımazlığa tebessüm ile tepki vermesi ayrıca tepki topladı.
HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi