İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, ilçe başkanı Yurder Şahin ve meclis üye adayları ile birlikte Sivaslılar Kültür Ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Kayseri Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Birel, ziyaretten dolayı İYİ’ Partililere teşekkür etti. İYİ Partililerin dernek ziyaretinde Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.

İYİ Partinin faaliyetlerini takip ettiklerini belirten Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Birel,”31 Mart seçimleri tüm Belediye başkan adaylarımıza hayırlar getirmesini, Yüce Allah’tan diliyorum” dedi. Sivaslılar Dernek Başkan Birel,” Başkan adayı eniştemizi sıcak ve samimi bulduk, ayrımcılık yapmadan dürüstçe yönetilecek bir belediye için çok önemli bir isim kardeşimiz, vatandaşa ayrımcılık etmeden sınırsız hizmet için desteklerlerimizi eniştemize göstereceğiz ”dedi.

“SİVASLI ENİŞTESİYİM”

İYİ Parti olarak tüm halkı kucaklayan bir misyonlarının olduğuna işaret eden Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,”Bizim milli birlik ve beraberliğimiz önce gelir.81milyon kardeşimizdir. İktidar partisi,31 Mart yerel seçimlerine genel seçim havasında bakıyor, ortamı biraz geriyor. Buna gerek yok bizler, bu seçimlerin festival havasında geçmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın, Belediye hizmetini en çok sevecek, güzel ve kalıcı hizmetler sunacak adaylara oy vermesini istiyoruz. Bu yüzden sivil toplum örgütleri bizim için çok önemli,onları fikirleri önemli. Aynı zamanda ben Sivaslı eniştesiyim. Eşim Sivaslı kızı, sizlerin hemşerisi,eniştenizi çok sıcak karşıladınız ve bağrınıza bastınız,beni çok mutlu ettiniz sağolun,varolun. Kıymetli hemşerilerim yaptığım bu ziyarette sizin kıymetli teveccühlerine nail olmaktan dolayı sevinç ve mutluluk içerisindeyim. Ülkenin gelişmesinde çok büyük rolü olan Sivaslı hemşerilerime bu memleketin her zaman ihtiyacı var, onları her zaman yanında görerek yürüyecektir. Sizin kıymetli desteklerinizle çıktığımız bu yolda Allah vatanımıza, Milletimize ecdadımıza hayırlı ise bu yolda birlikte yürümeyi nasip etsin” şeklinde konuştu.

Türkiye genelinde de İYİ Parti olarak bu yerel seçimlerde büyük başarılar elde edeceklerine değinen Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli,”Yerel seçimlerde oyumuzu artırmak istiyoruz. Genel seçimlerde yüzde on barajını aşmıştık, bu yerel seçimlerde halkımızın teveccühü ile İnşallah daha yüksek oranlara taşımak istiyoruz.İlçemizin en önemli problemlerinden birisi ulaşım ve trafik. Kocasinan’a iyi bir ulaşım ağı lazım. Kentsel projemiz var. Çarpık yerleşmeyi yok etmek istiyoruz. Bugünkü şekliyle 5 yıl daha giderse Kocasinan kurtulamaz bir hale gelecek. Sportif faaliyetlere önem vereceğiz, alt yapı sorunlarını çözeceğiz. Amatör takımlarla ilgili projelerimiz var. Seçilirsek bu projeler ile Kocasinan’ımız daha güzel ve daha iyi yerlere gelecek” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi