Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in başlattığı 'İftar Buluşmaları', şirket işçileri ve ailelerine yönelik olarak düzenlenen iftarla devam etti.
Mimarsinan Parkı'nda gerçekleştirilen iftar öncesinde masaları tek tek gezerek davetlilere 'hoşgeldiniz' diyen ve kısa sohbetler gerçekleştiren Başkan Çelik, iftar sonrası yaptığı konuşmada da çalışanlarla birlikte olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.
Bugün birçok iftar daveti almalarına karşılık çalışanlarıyla birlikte olmayı tercih ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Ramazan ayı boyunca birçok iftar daveti alıyoruz. Protokol gereği de bunlara gitmemiz gerekiyor. Bugün de başta kurucusu olduğum MÜSİAD olmak üzere çok sayıda iftar daveti vardı ama insan mutlu olduğu yerde olmak istiyor. Ben de sizlerle birlikte olmaktan mutluyum ve o nedenle burada sizlerle birlikteyim. Nasıl mutlu olmayım ki, masaları şöyle bir dolaştığımda yüzünüzde gördüğüm tebessüm, çocuklardaki sevinç görülmeye değerdi. İnşallah, bundan sonra da bu tür programlarla birlikte olmaya devam edeceğiz. Bizi kırmayıp geldiğiniz için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Personelin yüzünün gülmesinin, hizmet kalitesi ile doğru orantılı olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Sizin yüzünüz gülecek ki hizmetler vatandaşa aksamadan ulaşsın. Sizlerin yüzü gülecek ki bizim de yüzümüz gülsün. Herşey karşılıklı olacak ve hep birlikte Kayseri'ye hizmet etmeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamaldı.
Başkan Çelik, sözlerinin sonunda da huzurlu bir şekilde bayrama ulaşma temennisinde bulundu.


Editör: Haber Merkezi