7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan meclis başkanlığı seçimleri esnasında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tutumu tüm Türkiye'de tepki toplamaya devam ediyor. Türkiye'nin en çok satan gazetesi Sözcü, Bahçeli'yi MHP Kayseri İl Başkanlığı'na ait seçim otobüsünün geçtiğimiz yerel seçim öncesi Felahiye İlçe mitingine giderken Gömeç mahallesi yakınlarında bulunan bir köprüye toslamış vaziyetteki fotoğrafıyla vurdu.  

7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan meclis başkanlığı seçimleri sonrası, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tavrı tabanda ve bazı parti üst düzey yöneticileri arasında tepki çekmeye devam ediyor.
                MHP Lideri Bahçeli'yi,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu  AKP'ye koltuk değneği olmakla  suçlarken, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise meclis başkanlığını seçim sonuçlarının MHP'ye hayırlı olması gerektiğini ifade etmişti.
                Tüm Türkiye'de yankı bulan meclis başkanlığı seçim sonuçlarına MHP'nin oy kullanmayarak  başkanlığı  AKP'ye altın tepside sunması bu gün bazı köşe yazarları ve gazetelerin manşetlerini süsledi.
O FOTOĞRAF GÖMEÇ DE ÇEKİLDİ
                 17 Mart 2014 tarihinde mahalli idareler seçimleri nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ilçe gezilerinde halka seslendiği MHP Kayseri İl Başkanlığı'na ait seçim otobüsünün, Felahiye İlçe mitingine giderken Gömeç mahallesi yakınlarında bulunan bir köprüye toslamış vaziyetteki fotoğraf,  Türkiye'nin en çok satan Sözcü Gazetesi'nin bugünkü manşetini süsledi.

"NE ZAMAN AKP'NİN BAŞI SIKIŞSA BAHÇELİ CAN SİMİDİ ATIYOR"
                Sözcü Gazetesi, "Bu kaçıncı kaza" başlığıyla duyurduğu haberinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yüklenerek, " AKP'ye artık yeter demişti ama AKP'yi koltuğa oturttu", "Ne zaman AKP'nin başı sıkışsa Bahçeli can simidi atıyor. Meclis başkanlığı seçiminde de aynısını yaptı", "Kendi seçmenleri dahil, milyonları yine şoke etti", "Bahçeli otobüsü bir kez daha duvara toslattı, milleti üzdü" şeklinde ifadelere yerdi.
iŞTE BAHÇELİ'NİN AKP'YE YAPTIĞI O JESTLER
Söz konusu haberin devamında Ak Parti iktidarının devamlılığı için MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yaptığı jestler şöyle sıralandı:
-2008'de türban için AKP'ye destek verdi.
-2007'de Abdullah Gül'ün köşke çıkmasının önünü açtı.
-2012'de tepki çeken 4+4+4 eğitim sistemini geçirtti.
-2013'de Gezi eylemlerinde AKP'nin yanında yer aldı.
-2013'de alkole yasak getiren yasayı destekledi.
-Sınır ötesi tezkeresi için AKP'nin yanında yer aldı.
HABER: ALİ TÜRKASLAN
Editör: Haber Merkezi