Farklı alanlarda hizmet vermek üzere filoda temizlik işleri, sağlık işleri, park bahçeler ve kırsal hizmetler alanlarında olmak üzere toplam 24 araç yer alıyor.

Tanıtım programında konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, belediyenin araç filosunu genişlettiklerini belirterek 24 yeni aracın hizmete alındığını söyledi. Yeni hizmete alınan araçların birçok alanda hizmet verecek araçlar olduğuna dikkat çeken Başkan Yalçın, “Pandemi dönemini de göz önüne alırsak bu araçlarımız pek çok önemli hizmetlerde bulunacak. Bunların bir kısmı çok yüksek kapasiteli direkt sağlıkla alakalı yüksek kapasiteli ve yüksek katlara kadar hitap eden ilaçlama araçlarıdır. Bir kısmı temizlik araçlarıdır, bunların içlerinde çöp toplama araçları yer alırken bunların yanı sıra konteyner yıkama aracı var. Bunların haricinde su deposu görevi yapan araçlarımız ve tarım aletlerimiz de var. Tarım aletleri de, diğer ilaçlama araçları da bu pandemi döneminde hizmet verdi, biz de bunların hepsinden çok memnunuz. Ayrıca 3 aracımız daha var ki bunlar da kaldırımla kardan ve çöpten temizleme araçları.” dedi.

“TALAS’A EN İYİ HİZMETİ VERMEYİ GÖREV EDİNDİK”

Kış dönemi için de şimdiden hazırlık yapıldığını belirten Başkan Yalçın, filoya dahil edilen araçlar arasında kışın karla kapanan kaldırımları temizleyen araçların da olduğunu söyledi. Talas için daima en iyisini düşündüklerini ifade eden Başkan Yalçın, şunları söyledi: “Allah devlete zeval vermesin, bu araçlarımızın bir kısmı bize Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan hibe, bir kısmı kiraladığımız araçlardır, diğerleri de kendi öz kaynaklarımızla temin ettiğimiz araçlardır. Talasımız en iyi hizmete layıktır. Biz de bunu kendimize böyle vazife edindik.”

“BAŞKAN YALÇIN MÜKEMMEL HİZMETLERİNE YENİSİNİ EKLİYOR”

Daha sonra söz alan ve ‘Başkan Yalçın, Talaslılara mükemmel hizmetler sunuyor.’ diyen Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez, mükemmel hizmetlere, bugünkü temin edilen araçlarla daha fazla katkıda bulunacağının altını çizdi. Filoya yeni eklenen araçların çeşitliliğine de dikkat çeken Dönmez, “Sadece vatandaşlarımıza değil aynı zamanda sevimli dostlarımıza da hizmet verilecek. Bu hizmetlerinden dolayı da Başkan Mustafa Yalçın’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Pandemi tedbirlerinin en üst düzeyde uygulandığı tanıtım programı yapılan duanın ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi