Talas Belediyesi, okullardaki eğitim kalitesinin yükselmesi için katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Talas’ta bulunan iki ayrı okulun bahçesinde ve etrafında çevre düzenlemesi yapıldı.

Okullar açılmadan önce çalışmalara başlayan ve yeni öğretim yılına hazır hale getiren Talas Belediyesi, Yenidoğan ve Mevlana Mahallelerinde bulunan okulların bahçe ve çevre düzenlemelerini gerçekleştirdi. Öğrencilerin daha kaliteli ve uygun şartlarda eğitim alabilmeleri için gerekli çalışmalara devam eden Talas Belediyesi, basketbol sahasından, otopark alanına, yaya yolundan, Atatürk büstüne kadar birçok alanda düzenleme yaptı.

Yenidoğan Mahallesinde bulunan Rauf Denktaş Ortaokulu’na 12 metre genişliğinde ve 24 metre uzunluğunda basketbol sahası yapan Talas Belediyesi okul idarecilerinin, velilerin ve öğrencilerin takdirini aldı.

Mevlana Mahallesinde bulunan Mehmet Zeynep Akköse İlkokulu’nda ise okul çevresi ve bahçesine birçok dokunuş gerçekleştiren Talas Belediyesi, okul dışına 300 metrekare otopark alanı yaparken okul bahçesine de 1800 metrekare begonit taş döşedi. Bunun yanı sıra okul bahçesine bir de basketbol sahası yapıldı ve Atatürk büstü dikildi.

Editör: Haber Merkezi