Cumhur ittifakı Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın ve AK Parti ilçe teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Talas ilçe teşkilatını ziyaret etti.
 

Oldukça sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan ve Cumhur İttifakının önemine vurgu yapan Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, 31 Mart seçimlerinde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin Cumhur İttifakı çatısı altında birleşip sağlam ve kararlı adımlarla ilerlediğini söyledi.
 

Yalçın“ Başkan Akbulut her zaman olduğu gibi büyük bir olgunlukla ev sahipliği yaptı. Yasama dönemi sonu olduğu için meclis üyelerimize plaket takdim töreni organize ederek hem jest yaptı, hem de bu ziyareti daha da anlamlı hale getirdi, bu güzelliği bizimle paylaştığı için kendisine teşekkür ediyorum”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ”Mustafa Başkan Cumhur İttifakının dolayısıyla bizim de adayımız. Teşkilat olarak sonuna kadar arkasındayız. Bir milim de sapmayacağız” ifadelerini kullandı
 

AK Parti Talas İlçe Başkanı Kerem Ekici ise “ Mustafa Yalçın başkanımızla sahalarda bir buçuk aydır çalışıyoruz. MHP ile ortak meclis üyesi aday listesi de çıkardık. Memleket ve Talas için hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

MHP Talas İlçe Teşkilatında düzenlenen törende hizmetlerinden dolayı 10 Belediye Meclis üyesine teşekkür plaketi takdim edildi. Meclis üyelerine plaketleri Belediye Başkan adayı Yalçın ve MHP Talas İlçe Başkanı Akbulut tarafından verildi.

Editör: Haber Merkezi