Talas Belediyesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede tasavvuf musikisi sanatçısı Mehmet Kemiksiz konser verdi. Konsere gelenler, seslendirilen ilahi, şiir, naat ve salalarla mest oldu.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) doğum yıldönümünü içeren Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi. Konsere MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mustafa Gürbüz, İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile diğer protokolle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından tasavvuf musikisinin sevilen ismi Mehmet Kemiksiz’in sahne aldığı gecede Talaslı merhum Yaman Dede’nin kaleme aldığı ‘Gönül Hun Oldu Şevkinden’ naatı ile ‘Sevdim Seni Mabuduma’, ‘Demedim Mi’ ve ‘Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan’ gibi diğer sevilen ilahiler seslendirildi. Yaklaşık bir buçuk saat süren konserde dinleyicilerin de isteklerine yer verildi.

Konserin sonunda konuşan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, ruha, gönle işleyen çok güzel bir gece geçirdiklerini belirterek, “Sevgili peygamberimizi bu güzel namelerle de olsa dünyaya teşrif edişinin bir yıldönümünde daha anma fırsatımız oldu. Buna vesile olan Talas Belediyemize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da başta sanatçı Mehmet Kemiksiz ve MHP Milletvekili İsmail Özdemir ile katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Konsere gelen vatandaşlar ise, muhteşem bir gece yaşadıklarını ifade ederek, “Bizlere bu geceyi yaşatan Talas Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sabaha kadar dinleyebilirdik. O derece güzeldi.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi