Daha yeşil bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Dr. Palancıoğlu, “2 yıl önce Hayrettin Karaca’yı kaybetmiştik. Kendisinin gerçekten Türkiye'de büyük sevgisi var. Ağaç dikmeyi, yeşilliği, çevreci olmasıyla birlikte Türkiye’de ağaç sevgisini çocuklarımıza aşıladı. Kendisi her zaman Türkiye’yi yeşillendirme mücadelesinden ve ağaç sevgisinden dolayı takdir ettiğim bir şahsiyet.

Bizde Mecliste aldığımız karar ileErenköy Mahallemizde güzel bir parka Hayrettin Karaca ismini verdik. Oradada her sene anma etkinliği düzenliyoruz. Bu kapsamda da TEMA Vakfı'nın vermiş olduğu plaketten dolayı teşekkür ediyorum. Ağaç dikmek önemli özellikle iklim değişikliği ile ağacın muazzam derecede ihtiyaç olduğu bir döneme girildi. Bundan dolayı da herkesin ağaç dikmesi gerekiyor. İnşallah bizTEMA ile diğer kurumlarla ağaçlandırmaya devam edeceğiz. Özellikle şu ana kadar 100 binin üzerinde ağaç diktik, bundan sonra da gideceğiz.” dedi.

TEMA Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı ise, “TEMA Vakfı Genel Merkezi olarak Kayseri’de ilk defa Hayrettin Karaca adına Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Palancıoğlu’nun yaptığı park için genel merkezimiz tarafından kendisine teşekkür plaketi takdim etmek için buradayız. Yani bütün TEMA ailesi adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi