Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, bugün başlayan mesai ile birlikte belediye çalışanlarının geçmiş bayramlarını kutladı.

Biz bir aileyiz

Çalışanların bayram ziyaretlerini daha rahat bir zaman içerisinde gerçekleştirebilmeleri için bayramlaşmayı bayram sonrası ilk mesai günü yapmayı uygun bulduklarını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi’nin büyük bir kurum olduğunu çalışanları ve ilçe halkı ile aslında büyük bir aile olarak görüldüğünü kaydetti.

Bayram süresince temiz ve huzurlu bir Kayseri için …

Büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar ile diğer sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel bütün faaliyetlerde, çalışanlarının emeğinin olduğunu ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, daha birçok hizmete birlikte imza atarak Melikgazi çalışanları olarak vatandaşlara büyük hizmetler sunacaklarını söyledi.

Mimarsinan Atölyesi, Serkent Temizlik Garajı, belediye hizmet binasında çalışanlarıyla tek tek tokalaşan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, çalışanların geçmiş bayramlarını en içten dilekleri ile kutladığını, sağlık ve mutluluk dilekleri ile uzun ömürler temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi