AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki; Türkiye’nin, birlik ve beraberliğimize kasteden hain terörün tuzağına asla düşmeyeceğini söyledi. Başkenti kana bulayan hain saldırının ardından Kayseri’deki çalışmalarına ara vererek Ankara’ya giden Mehmet Özhaseki, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu’nun toplantısına ve terör eylemi ile ilgili bir dizi çalışmaya katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Ankara’daki hain saldırının, terör nedeniyle büyük acılar yaşamış ülkemizi bir kez daha yasa boğduğunu belirterek, saldırıyı gerçekleştirenlerin mutlaka ortaya çıkarılacağını dile getirdi. Ülkemiz ve milletimizin, birlik beraberliğimize kasteden hain terörün tuzağına düşmeyeceğini vurgulayan Özhaseki, “Terörün karşısında durabilecek en önemli güç birlik ve beraberliktir. Hainlere karşı verilebilecek en önemli cevap tek yürek olmaktır. Bugün, birilerinin yaptığı gibi ayrılıkçı dil kullanma günü değil, omuz omuza durma günüdür” dedi.
Yaşadığımız büyük acıya rağmen hala şiddetten rant uman siyasiler ya da siyasi uzantıların olduğunu görmekten üzüntü duyduğunu da ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, “Aramıza nifak sokmak isteyenlerin tahriklerine gelmeyeceğiz. Sorumsuz açıklamalar yapan sorunlu insanlar ne derse desin AK Parti olarak bu ülkenin birlik ve beraberliğine kastedenlerle mücadelemizi sürdüreceğiz. Adı ne olursa olsun, nereden beslenirse beslensin, kaynağı ve kökü nereden gelirse gelsin tüm şer odaklarını yok etme yönündeki kararlı mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz. Her türlü saldırının karşısında milletimizle omuz omuza vererek dimdik durmaya devam edeceğiz. Ülkemize kasteden hainler mutlaka cezalarını çekecek. Devletimiz teröristlerden hesap sormaya her zaman muktedirdir. Bir kez daha hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet başta yakınları olmak üzere milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi