Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve düzenlediği etkinliklerle Kayseri sporun da merkezi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Tour of Central Anatolia Bisiklet Turu’nun son etabı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da Vali Şehmus Günaydın ile birlikte bir süre sporcularla bisiklet sürdü.

2020'de Japonya'da yapılacak Tokyo Olimpiyat Oyunlarına puan veren son yarışlar olma özelliği taşıyan Tour of Central Anatolia Bisiklet Turu’nun son etabına Cumhuriyet Meydanı’nda start verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da Vali Şehmus Günaydın ile birlikte start alanına gelerek sporcularla sohbet etti ve başarı diledi.

Tour of Central Anatolia Bisiklet Turu’na Türkiye’nin yanı sıra İsviçre, Ukrayna, Slovakya, Beyaz Rusya, Bulgaristan, Kosova, Bosna Hersek, Kazakistan, Azerbaycan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Fas, Cezayir ve Eritre’den sporcular katıldı. 152 kilometrelik son etapta Başkan Memduh Büyükkılıç da Vali Şehmus Günaydın ile birlikte bir süre sporcularla bisiklet sürdü.

Editör: Haber Merkezi