Çiftin Alice Deluxe salonunda gerçekleştirilen düğün törenine Pınarbaşı Belediye Başkanı MenduhUzunluoğlu, Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, MHP il Başkanı Adnan İncetoprak, MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş, MHP il ve ilçe yöneticileri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Düğünde Tuğba ve Fatih çiftinin nikahını Başkan Menduh Uzunluoğlu kıyarken nikah şahitliğini ise Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, MHP il Başkanı Adnan İncetoprak ile MHP Pınarbaşı İlçe Başkanı Kadir Akbaş yaptı.

Kıyılan nikahın ardından Başkan Menduh Uzunluoğlu, genç çifte nasihatta bulunarak evliliğin önemine dikkat çekti. Başkan Uzunluoğlu, hayat bir imtihan dünyası, güzellikleri var zorlukları var. Zorluklarını birlikte paylaşarak, fedakârlıklarınızla azaltın. Güzellikleri de birlikte paylaşarak çoğaltmaya çalışın.İyi günde olduğu gibi kötü günde de bir birinize destek olun dedi.

Başkan Uzunluoğlu, daha sonra genç çifte mutluluklar dileyerek nikah cüzdanını geline verdi. MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak’da genç çifte Kur’anı Kerim, Türk Bayrağı ve fincan takımı takdim etti.

Editör: Haber Merkezi