Talas Belediyesi Konferans salonunda aile içi iletişim seminerinde konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, Cumhur Ittifakı'ndan övgü ile bahsederek “ Bana göre son zamanların en önemli mutluluk tablosu 31 Mart’taki seçimlere ittifak olarak girmektir, aynı zamanda bu karar Türk Siyasi tarihinin en önemli kararlarından birisidir” dedi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı programda mutluluğun tarifini yapan Yalçın”Hepimizin ortak amacı dünya ve ahiret mutluluğudur. Mutlu olmak önemlidir. Dünyada mutlu olursanız, ahrette mutlu olmanın kapısını aralamışsınız demektir. Eskiden kişisel gelişim dediğimiz hocalar yoktu. Kadim geleneğimizden gelenlerle sapa sağlam yürüyorduk. Ama son zamanlarda bizim ailelerimizi de hedef alan bir takım sıkıntılı insanlar sıkıntılı ideolojiler, düşünceler oldu. Bunun için mutluluğumuzu sağlama alacak bir takım çalışmalar yapmamız lazım. Sokakta da mutlu olacağız dedik. İnşallah sizinle birlikte Talas’ta bir mutluluk okulu açalım. Bana göre son zamanların en önemli mutluluk tablosu 31 Mart seçimlerine ittifak olarak girmektir. Türk siyasi tarihinin şuana kadar en önemli siyasi kararı cumhur ittifakıdır. Neden derseniz; 2 yılı aşkın bir zaman diliminde Van’da görev yaptım. Biz burada ‘şu-bu’ diye tartışırken oralarda Mehmetçiğe silah çekenleri maaşa bağlamışlar. Devletin bekası önemliydi. Olayı Türk-Kürt kavgasına dökmeye çalıştılar ancak Sayın Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız önemli bir adım atarak en güzel kararı verdiler. Bu kıyamete kadar onların amel defterlerine yazılacak inşallah”şeklinde konuştu.

“Belediyecilikte mutluluğun bir tarafıdır. “ diyen Yalçın, “İnsan mutluluğa sebep olacak işleri öncelikle belediyeden alır, belediyelerin görevi insana hizmettir” dedi.

Çocuk ve Aile Terapisti Gülsüm Demirel, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ve davetlilere teşekkür ettikten sonra kürsüden inen Yalçın, uzun süre ayakta alkışlandı.

Editör: Haber Merkezi