Daha öncede başkanlık yapan Umut Kural, hazırladığı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kayseri (Kırşehir- Nevşehir-Niğde) Diş Hekimleri Odasının seçimlerinde aday olduğunu kamuoyuna açıkladı. Seçimle ilgili yazılı bir açıklama yapan Umut Kura şunları söyledi: “ Kayseri (Kırşehir- Nevşehir-Niğde) Diş Hekimleri Odası’nın 16 Nisan 2022 günü saat 12:00’de KEAH Geriatri Merkezi Konferans salonunda yapılacak 19. Olağan Genel Kurulu sonrasında, 17 Nisan 2022 Pazar günü odamızın, Millet Caddesi Belediye Durmaz İş Merkezi No:510 adresinde, 09:00-17:00 saatleri arasında yapılacak seçimlerde yeni yönetime aday olduğumuzu büyük bir kıvanç ile açıklamak isteriz.

“ETİK, ŞEFFAF VE ADİL BİR YÖNETİM OLUŞTURACAĞIMIZI TAAHHÜT EDİYORUZ”

Seçildiğimiz takdirde hiçbir üyesine tek bir seçim vaadinde bulunmadan seçilen belki de ilk yönetim kurulu olacağız. Bize bu özgüveni, teveccühleri ile altın tabakta sunan tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 2004-2010 yılları arasında yapmış olduğum oda başkanlıkları ve 2014 ten günümüze kadar aralıksız görev yaptığım birlik delegelikleri görevlerinden ötürü bu ayrıcalığa sahip olduğumuzun farkında olarak; yönetime geldiğimizde, hekimlerimizin ortak çıkarları doğrultusunda, emek esirgemeden ve karşılık beklemeden çalışacağımızı, odamızın kazanımlarını daha ileriye götürerek, etik, şeffaf ve adil bir yönetim oluşturacağımızı taahhüt ediyoruz.

“HAKSIZA KARŞI HAKLININ, GÜÇLÜYE KARŞI ZAYIFIN TARAFI OLACAĞIMIZI PEŞİNEN İLAN EDİYORUZ”

Dirlik içerisinde birlik olacağımız: Haksıza karşı haklının, güçlüye karşı zayıfın tarafı olacağımızı peşinen ilan ediyoruz. Tek ideolojimizin diş hekimliği mesleğinin onurunu korumak ve saygınlığına leke getirmemek olduğunu bir kez daha belirtiriz.

“MESLEĞİMİZİN İCRASINI KOLAYLAŞTIRACAK PEK ÇOK PROJEYİ BAŞARIYA KAVUŞTURACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM”

Hiçbir şahıs, kurum veya kuruluşa diyet borcumuz olmadan yapacağımız görevler ile mesleğimizin icrasını kolaylaştıracak pek çok projeyi başarıya kavuşturacağımıza inancımız tam. Günümüze kadar büyük özveriler ile çalışmış tüm yöneticilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarken odamız seçimlerine siz değerli basın mensuplarının ilgisini bekler, esenlikler dileriz.”dedi.

19. Dönem Yönetim Kurulu adaylarımız;

Diş Hekimi Umut Kural (Serbest Diş Hekimi)

Diş Hekimi Can Ünlü (Serbest Diş Hekimi)

Diş Hekimi Emin Demir(Çapa Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği)

Diş Hekimi Ülkü Aktaş (Serbest Diş Hekimi)

Diş Hekimi İnci Yağdıran (Uzmandent Diş Hastanesi)

Diş Hekimi İbrahim Macit (Parladent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği)

Diş Hekimi Esra Ayla Yıldırım (Dentalpark Diş Merkezi)

Dr. Diş Hekimi Orhan Dağhan Uyan (Uzdent Diş Klinikleri)

Diş Hekimi Mehtap Acer Fidan (Dentaforum Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği)

Editör: Haber Merkezi