Felahiye Belediye Başkan Adayı Sinan Taşçı, seçim dönemi yaklaştığı için ilçe nüfusunun 5400’den bir anda 6700’e çıktığını söyledi.

Saadet Partisi Felahiye Belediye Başkan adayı Sinan Taşçı, yazılı bir açıklama yaparak, Felahiye’nin 2014 yılında çıkan Büyükşehir Yasası ile mağdur edildiğini belirtti.

Başkan adayı Taşçı, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Büyükşehir Yasası sonrası hizmetin artması gerekirken, ne acıdır ki ilçemiz sürekli olarak göç veren bir duruma getirildi. Adliye kapatıldı, Askerlik Şubesi kapatıldı, Telekom kapandı.İlçede konuşulanlara bakılırsa yakında TMO (Toprak Mahsulleri Ofisi) da kapanacak. Sürekli kan kaybeden bir bölge olduk. Fakat İlçemizin nüfusu 5400’lerde iken ne hikmet ise bugün 6700’lerde görünmekte ve seçmen sayısı da 5200’e çıkmış, tabiri caiz ise kundaktaki bebeklerde oy kullanacak. #Dürüstolmakgerekirsenüfus ve seçmen sayısının aniden artması kaybetme korkusu yaşayanların olduğunu gösteriyor. Biz 31 Mart’ta Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim anlayışımız ile kimseyi ötekileştirmeden unutulan ilçe Felahiye’ye her konuda adil bir hizmeti getireceğiz. Herkesin derdi ile dertlenecek, halk ile bütünleşecek. Üretirken, çalışırken hatta tüketirken kazanan bir Felahiye’nin inşası için çalışacağız. Önceliğimiz insan sonra doğa ve hayvana duyarlı bir belediyecilik. #cepsizceketliler olarak, ilçemizde mevcut yönetimin kapattığı değerleri yeniden kazandırmanın yanında, yapacağımız projeler ile Meslek Yüksek Okulu, Yem Fabrikası, Makarna Fabrikası, Süt ve Süt Ürünleri İşletme Tesisi kuracağız. Vatandaşımızın bizden beklentisi olduğu Doğalgaz konusu birinci önceliğimiz olacak. Durdurulan belediye otobüs seferlerini de hemen hizmete alacağız. 31 Mart’ta yolsuzluk ve israfın önüne geçmek için geliyoruz.”

Editör: Haber Merkezi