Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tiyatro Salonunda yapılan toplantıya Vali Gökmen Çiçek’in yanı sıra Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantı öncesi açıklama yapan Vali Çiçek, halkın arasına girip şikayetleri ve isteklerini o şekilde çözüme kavuşturacağında bahsetti. “Kayseri’ye ilk geldiğim gün de söylemiştim beni makamımda otururken değil, halkın arasında dolaşırken göreceksiniz diye. Verdiğimiz bu söz doğrultusunda hareket etmeye gayret ediyorum. Devletimiz ve bizler her daim sizlerin yanındayız. Burada bulunan tüm Kurum Müdürlerimiz, sizlerin sorunlarını dinlemek ve çözmek için var güçleriyle çalışacaklardır. Sizlere kapımız her zaman açık olacak” şeklinde konuştu.

Vali Gökmen Çiçek, kendisine iletilen şikâyet ve istekleri ilgili kurum amirlerine talimat vererek vatandaşın taleplerinin çözüme kavuşturulmasını istedi. Çiçek, yapılacak çalışmaları yakından takip edeceğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi