Bünyan ilçemizde düzenlenen toplantıya Vali Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Kaymakamı Ömer Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Vali Günaydın toplantıda yaptığı konuşmada, “Pandemi mücadelesi, ortak gayret ve çabayı gerektiren bir mücadele. Bizler hep beraber el ele verirsek sonuç almamız daha kolay olur. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği maske, mesafe ve temizlik kuralı bu mücadelede en büyük silahımız. Kurallara uymadığımız takdirde sağlık çalışanlarımızın yükünü arttırıyoruz.” dedi.

İlçelerimizde ve mahallelerde yapılan düğünlerle ilgili muhtarlarımıza uyarılarda bulunan Vali Günaydın, “Özellikle kırsal kesimdeki muhtarlarımız düğünlerin öngörülen kurallara göre yapılması hususunda daha duyarlı olmaları gerekmektedir. Biz her şeyi yasaklayalım, kısıtlayalım anlayışında değiliz. İnsanlarımız sevinçlerini, mutluluklarını yaşasınlar. Ama bizlerin sevinçlerimizi yaşarken başkalarının üzüntüsüne ve kendimizin üzüntüsüne neden olan olaylardan kaçınması lazım.” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta yapmış olduğu konuşmada, “ Yapılacak hizmetleri yerinde belirlemek ve vatandaşlarımızın taleplerine daha hızlı ulaşmak için ilçelerimize gidiyoruz. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimizle birlikte Bünyan ilçemizde yapılması gereken tüm çalışmalarla ilgili planlarımızı yaptık.” dedi.

Vali Günaydın’ın konuşmasının ardından toplantı, muhtarlarımızın tek tek söz alarak, görev yaptıkları mahallelerin sorun ve taleplerini iletmeleri ile sona erdi.

Toplantının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte ilçede bulunan Pınarbaşı mesire alanına giden Vali Günaydın, burada vatandaşlarla sohbet ederek maske, mesafe ve temizlik konularında hatırlatmalarda bulundu.

Editör: Haber Merkezi