Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 9. Uluslararası Engelsiz Erciyes Günleri kapsamında Erciyes Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, “Engel Tanımayan Kahramanlar” olarak tanımladığı vatandaşlarımızla bir araya geldi.

"Erciyes İçin Engel Yok" sloganıyla engelli bireylerin sosyal, sportif ve kültürel aktivitelerde rol üstlenmelerini sağlamak amacıyla Erciyes Kayak Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, 30 ilin yanı sıra Türk Cumhuriyetlerinden de olmak üzere yaklaşık 150 kişi katıldı.

Vali Günaydın etkinlikte yapmış olduğu konuşmada, “ Değerli engel tanımayan kahramanlarımız, Kayseri’nin dışından gelen misafirlerimiz, umuyorum ki mutlu ve memnun bir şekilde illerinize döneceksiniz. Bu organizasyonda sizin ne kadar mutlu olduğunuzu gördüm. Katkı veren kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür etkinlikleri daha sık yaparız. Sizlerin mutlu olması için, sizlerin rahat olması için her türlü organizasyonu yaptığımızda mutlaka sizlerin istekleri ve arzuları doğrultusunda yol alacağız. Çünkü biliyoruz ki sizlerin istek ve arzuları karşılanmayacak istek ve arzular değil. Bu etkinliklerin amacı sizlerin farklı illerden gelenlerin birbirini tanıması ve güzel dostluklar edinmesi. İnşallah bu organizasyon bu amaca hizmet etmiştir.” diye konuştu.

Etkinliğin sonunda, kızak, halat çekme, penaltı atışı gibi yarışmalarda ödül alan vatandaşlarımızın ödülleri Vali Günaydın tarafından verildi.

Editör: Haber Merkezi