Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde Hacılar ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Muhtarların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretmek amacıyla Hacılar ilçesinde düzenlenen toplantıya, Vali Günaydın, İlçe Kaymakamı, ilçe belediye başkanı, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.

Vali Günaydın toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “ Bu toplantının ve yaptığımız çalışmaların Hacılar ilçemize,Kayserimize ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi

Muhtarların tespit ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Vali Günaydın, sözlerine şöyle devam etti:

“Bizler hep ifade ediyoruz muhtarlarımız bizim çalışma alanlarımızda çok yakın çalışma arkadaşlarımız. Çünkü vatandaşlara en yakın temas noktamız muhtarlarımız. Muhtarlarımız tespit ettikleri sorunları eksiklikleri zamanında bize bildirdikleri takdirde bizler o sorunun çözümü için, hem zaman olarak hem kaynak olarak daha fazla hizmet için, daha verimli çalışıyoruz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi