VALİLER Kararnamesiyle Kayseri Valiliği görevine atanan Şehmus Günaydın basın mensuplarının fotoğrafını çekerek görevine başladı.

Kayseri'nin yeni Valisi Şehmus Günaydın'ı Vali Yardımcıları Ali Uslanmaz, Nail Anlar, Zekeriya Güney, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez ve valilik çalışanları karşıladı. Makam koltuğuna oturan Vali Günaydın, "Kayserimize hizmet edeceğimden dolayı şeref duyduğumu ifade etmek istiyorum. Cenabı Allah biz kullarını bazen varlıkla, bazen yoklukla, bazen hastalıkla, bazen de makam mevkiiyle imtihan ediyor. Bizleri bu makamla imtihan eden cenabı Allah'a şükürler olsun. Bizi bu göreve layık gören Cumhurbaşkanımıza da şükranlarımı arz ediyorum. Önceki dönem Valimiz Süleyman Kamçı'ya da verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kayseri için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Vali Günaydın, “Elimizden geldiği kadar bu başarılı işlere katkı vermek, yeni başarılı işlere imza atmak için buradayız. Allah bizi utandırmasın. Adaletli olmaya ve kul hakkına özenmeye dikkat edeceğiz. Bu bizim önceliğimiz. Bunun yanında çalışırken istişareye dikkat edeceğiz. Sürekli istişare olacağız. Sizlerin önerisini dikkate alacağız. Sonunda çalışmalarımızda nihai kararı verdiğimizde elbette bazılarını memnun edecek, bazılarını etmeyecek, bazıları mutlu olacak, bazıları olmayacak. Hepimiz bu işlemlere, verilen kararlara saygılı olmak zorundayız. Eleştiriler olacak ama eleştirilerinin sınırını aşarak başka noktaya götürürsek Kayserimize zarar verir. Eleştirilerimizin yapıcı olmasında fayda var. Bizler bunları yaparken basın mensuplarının çok ciddi katkı vermesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi