Kayseri Valisi Şehmus Günaydın Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi tarafından her yıl düzenlenen ‘Kariyer Günü' etkinliğine katıldı.

Etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen Vali Günaydın, öğrencilerin üniversite yaşamlarında izlemeleri gereken yollar ve meslek seçimlerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği hususunda bilgiler verdi.

Gençlerden her zaman için “Daha iyisini nasıl yapabiliriz” konusunda daha fazla düşünmelerini ve çalışmalarını isteyen Vali Günaydın, planlamanın çok önemli olduğunu ve gençlerin zamanlarını boşa harcamalarının olumsuz etkilerinin yaşandığını ifade etti.

Teknoloji bağımlılığının hayıtımızı tehdit ettiğini belirten Vali Günaydın, “Zamanınızı bilgisayar başında, telefon başında boşa harcamayın. Bu durumdan bir önce kurtulmamız lazım.” diye konuştu.

Vali Günaydın ayrıca, “ Üniversite hayatınızı yaşadığınız şehirde ya da başka bir şehirde geçirebilirsiniz. Her iki durumda da mutlaka bulunduğunuz şehri gezin iyi tanıyın.”dedi.

Söyleşi, öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında Vali Günaydın’a sorular sorması ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi