KAYSERİ Valisi Süleyman Kamçı, Kayseri Valiliği koordinesinde düzenlenen “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında Yeşilhisar ilçesinde görev yapan muhtarlarla 2. kez bir araya geldi.

Yeşilhisar Kaymakam Vekili Onur Alimoğlu, Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz’in yanı sıra il ve ilçe daire müdürleri ile birlikte ilçede görev yapan muhtarların katıldığı buluşmada, mahallelerin sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri masaya yatırıldı. Düzenli olarak gerçekleştirdikleri ‘Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları’ kapsamında, 2.'nci kez Yeşilhisar muhtarlarının sorun ve taleplerini dinleyeceklerini ifade eden Vali Kamçı, toplantıda dile getirilen hususların titizlikle takip edileceğini de sözlerine ekledi.

Vali Kamçı, Yeşilhisar ilçe ziyaretinde, Kaymakamlık ve Belediyeyi de ziyaret ederek ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında Kaymakam Vekili Onur Alimoğlu ve Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz’den detaylı brifing aldı.


Editör: Haber Merkezi