Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Arıkan "HDP ile ittifak" iftiralarına "Atma Ziya, in oradan" diye cevap verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kocasinan Belediye Başkan adayı Haşim Özçelik ve Melikgazi Belediye Başkan adayı Sinan Aktaş ile beraber yeni sanayi esnafını ziyaret eden Başkan adayı Arıkan, "projelerin konuşulması gereken bir dönemde atılan iftiralara cevap vermekten yorulduk" dedi. İl Merkezi ve İlçe gezilerinde yaptıkları esnaf ziyaretlerinde Saadet Partisi adaylarının büyük ilgi ve destek gördüğüne dikkat çeken Arıkan, “Biz, ziyaretlerimizde ve sohbetlerimizde projelerimiz üzerinden konuşuyoruz. Vatandaşlarımıza 31 Mart’ta yapılacak seçimde şehrimizin kaderini etkileyecek önemli bir karar vereceğimizi ifade ediyoruz. Biz, Saadet Partisi adayları olarak bu seçimlerde yeni bir yönetim anlayışı teklif ediyoruz. Biz, şehrin tüm potansiyelini harekete geçiren, yıkmadan yapan, adil bölüşümden yana olan, kardeşliği temel ilke edinen, ötekileştirmeyen, yaparken farklı fikirlere açık olan bir yönetim anlayışı teklif ediyoruz. Biz, rant ekonomisinin yerine yerel kalkınma dinamiklerini harekete geçirecek bir anlayış teklif ediyoruz. Biz, çocuğu, genci, yaşlısı, kadını, erkeği ve en önemlisi aile kurumu ile mahalle kültürünün yeniden hayatın merkezinde olduğu bir belediyecilik teklif ediyoruz” diye konuştu.

İlçeler özelinde seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Arıkan, “Dürüst olmak gerekirse yaptıkları özverili çalışmalarla adaylarımız ilçelerimizde çok olumlu dönüşler alıyor, bu teveccüh sandıkta zaferle sonuçlanacak. Buralarda inşallah 31 Mart’ta dürüst başkan, dürüst yönetim olarak cepsiz ceketliler iş başında olacak. Sahada bu yönde bir etki alıyoruz. Ama maalesef ki halen bazıları bizi ittifak kurmakla ve birileriyle beraber hareket ediyormuşuz gibi gösterme çabası içinde. Biz, bunlara cevap vermekten yorulduk. Bu kişiler memleketin beka sorunu var diyerek koltuklarının bekasını koruma derdinde” dedi.

Editör: Haber Merkezi