İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, ,lçede bir dizi ziyaretlerde bulunarak, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi. Gezi sırasında bir vatandaşın Özvarinli’ye güzel sözler söylemesi renkli görüntüler oluşturdu.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli, seçim çalışmaları kapsamında dün Mollahacılı’nın ardından bugünde Mahzemin’i ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Özvarinli,bir vatandaşın isteğini kırmayarak onula selfie çektirdi.Evlerinin balkonundan seslenen çiftçi vatandaşı gören Özvarinli,onların ilgisine el sallayarak karşılık verdi.

Dr.Özvarinli’nin, ilk durağı Mollahacılı mahallesi oldu. Burada muhtar adayı, vatandaşlar tarafından karşılanan ve ev toplantısına katılan Dr.Özvarinli,Mahzemin’de ise balkon konuşmasıyla vatandaşa seslendi,Ebiç’i ziyaret etti.Dr.Özvarinli’yi Mollahacılı’da Muhtar adayı Adem İpek karşıladı. İpek’in evine konuk olan Dr. Hasan Sami Özvarinli, burada toplanan mahalle sakinleriyle bir araya geldi, onların sorunlarını dinledi, çözüm yollarını anlattı.

“BİZ VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARIZ”

İYİ Parti’li Başkan Adayını karşılarında bulan Mollahacılı seçmenler,Dr.Özvarinli’ye sorunlarını tek tek sıraladılar.,” Sayın Başkan Adayımız Bizim mahallemizin en büyük sorunu su sorundur. Suyumuz olmadığı için tarla, takım ekemiyoruz, üretim namına bir şey yapamıyoruz. Hal böyle olunca özellikle yeni yetişen gençlerimiz burada yaşamak istemiyorlar, mahalleyi terk edip şehir merkezine gidiyorlar. Mahallemizin önemli bir sorunu da, buraya nereden geliyorsa hırsız dadandı, evlerimizi soyuyorlar. Mahallemize gelen hırsızları görüntüleyecek Mobese kamerası olmadığı için onların tespiti de olmuyor ve yakalanmıyorlar. Bu durumdan mahalleli olarak çok muzdaripiz. Siz başkan olursanız mahallemize mobese kamerası taktırırmısınız ” diye dert yandılar. Mollahacılı mahalle sakinlerinin bu taleplerini, Belediye Başkanı seçilir seçilmez yerine getireceği sözünü veren Dr.Özvarinli,” Sizleri ziyaret etmekteki asıl amacım hal, hatırınızı sormak ve sorunlarınızı dinlemekti. Sizler sorunlarınızı bana illettiniz, bende notumu aldım. Biz sizlere verdiğimiz sözü tutarız, sorunlarınızı çözeriz, yeter ki sizlerde bize 31 Mart’ta seçim sandığına giderek kutsal oylarınızla destek verin, biz verdiğimiz sözü tutarız “dedi.

“BİZ MÜCAHİTLERİ, MÜTAHİT YAPMAYA DEĞİL, VATANDAŞIMIZI KALKINDIRMAYA GELİYORUZ”

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Özvarinli Mahzemin Mahallesinde balkon konuşması yaptı. Toplanan kalabalığa seslenen Özvarinli,” Biz yıllarca MHP’de, ülkü ocaklarında yıllarca vazifede bulunmuş bir insanım. Şimdi ise İYİ Partiden Kocasinan Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Bizim milli duruşumuz köylümüzün yanında duruşumuz tarifsiz, kapısını çalıp rahatça gelebileceğiniz, konuşabileceğiniz halkın içinden bir belediye başkanınız olacak, bakın orada ayçiçeği duruyor, biz ayçiçeğine şemşamer deriz. O şemşamer toptancısı Cemil Özvarinli’nin oğluyum. Biz buraların bebesiyiz buralarda çok şemşamer indirdik, çok çuval ağzı diktik Kürt kardeşlerimle beraber biz yıllarca bu memlekete hizmet ettik. Yeniden hizmete talibiz. Bir şeylerin değişmesi lazım, eğer sıkılmadık diyen varsa hodri meydan herkes sıkıldı ama insanlar, kendini mecbur zannediyor. Mecbur değilsiniz onlar olduğu için bu hizmetler gelmiyor, belki hizmetlerde tartışılır, birçok yere gidiyoruz. Şehre merkezine olan mahalleler, merkeze yakın olduğu için imkânlar imkânlardan yararlanıyorlar. Ancak daha arka mahallere, taraflara buyurun birlikte gidelim rezalet Kocasinan bölgesinde insanlar kötü şartlarda. Biz mücahitleri, yapmaya değil vatandaşlarımızı kalkındırmaya geliyoruz” şeklinde konuştu.

İŞADAMI YILDIRIM YILDIZ TOPRAĞA VERİLDİ

İşadamı Yıldırım Yıldız’ın ölüm haberini duyan, İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, Sabahın erken saatlerinde başladığı seçim çalışmalarına, Yıldırım Yıldız’ın cenazesine katılmak üzere öğle saatlerinde ara verdi.

84 yaşında yaşamını yitiren işadamı Yıldırım Yıldız’ın cenazesi Cami Kebir’de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Asri mezarlığındaki aile mezarlığında toprağa defnedildi. Kayseri eşrafından olan Yıldız’ın cenazesine İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli’nin yanı sıra çok sayıda işadamı, siyasi parti temsilcileri, yakınları ve akrabaları katıldı. Seçim çalışmalarına ara vererek Cenazesine katılan Dr. Hasan Sami Özvarinli, işadamı Yıldırım Yıldız’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi, taziyelerini iletti.

Editör: Haber Merkezi