Vatandaşlar aşı olduklarını belirtirken öte yandan aşı olmayan vatandaşlara uyarılarda bulundu. Bir daha aşı vursunlar yine vurulurum diyen Osman Dilber, “ Birinci doz aşımı oldum ikinci doz aşımı da cuma günü olacağım. Sağlık ocakları açıkmış orada olacağım. Aşı olmayanlar kendiliğinden gitsin olsun. Ben Covit 19 geçirdim yaşayınca bilinir. Devlet herkesin başına bir polis dikemez. Kurallara uyarak hastalığı inşallah bitireceğiz. Yan etki olarak ben üç gün boyunca uyudum. On defa deseler onunu da vurulurum” ifadelerini kullandı.

“HİÇ YAN ETKİ GÖRMEDİM “

Hiç yan etki görmediğini belirten Dilber “Ben 74 yaşındayım iki aşımı da oldum. Herkesin aşısını olmasını tavsiye ediyorum. Hiçbir yan etki görmedim” diye konuştu.

“BEDAVA VERDİKLERİ İÇİN KİMSE AŞI OLMUYOR”

Aşıyı paralı yapsalar herkes aşı olur diyen Cemile Özyürek “Ben iki doz aşımı da oldum. Bedava verdikleri için aşırı kimse olmuyor, parayla verseler herkes olur. Biz her gün taksi tutup çarşıya gelmek zorunda kalıyoruz. O zaman bize de para versinler. Biz mağduruz çocuklarımız yok yanımızda.

Evden çıkamıyoruz, alışveriş yapamıyoruz bankalara gidemiyoruz ve fatura yatıramıyoruz. Ben bundan şikayetçiyim. ”ifadelerini kullandı. (BGC)

Editör: Haber Merkezi