Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı ilçe ziyareti ile ilçe halkı ve esnaflar ile sohbet ederek Yahyalı ilçesinin meyvecilikteki üretimi ile ekonomiye kazandırılacağını ve bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacaklarını söyledi.

Yahyalı halkı ile oturan ve sohbet eden, esnafa, mahalle sakinlerine, üreticilere, yatırımcılara ve çiftçiler için de gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, İlçelerin yerel kimlikleri ile kalkınmasına öncülük edeceklerini ve bu çalışmayı da Yahyalı ilçesinde başlayacaklarını kaydetti.

Yahyalı İlçesi ziyaretinde Amasya’nın elması var ise Kayseri’nin de Yahyalı Elması olduğunu ifade eder Başkan Memduh Büyükkılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yahyalı’lı hemşerilerim Cumhur İttifakına gönülden bağlı oldukları ve İnşallah 31 Mart'ta Büyükşehir'de şahsıma, Yahyalı’da Esat Öztürk başkanımıza en güçlü desteği vereceklerini gür bir sesle Kayseri ve Türkiye'ye ilan ettiler. Yahyalı ilçemizin ve mahallelerin sorunları biliyoruz. Tespitini ve planlamasını yaptık. Gerçekleştirmek için Nisan ayını bekliyoruz. 01 Nisan sabahı Yahyalı’mızın hak ettiği beklediği hizmetleri yapmak, gönüllere dokunmak için durmak yok, koşmaya devam edeceğiz”

Başkan Memduh Büyükkılıç, Yahyalı’da meyvecilik ve meyve suyu odaklı bir kalkınma modeli geliştireceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi