Saadet Partisi Yahyalı Belediye Başkan adayı Nuh Tosun, “İlçemiz kenarda kalmışlık yaşamayacak. Hak ettiği değeri Milli Görüş ile bulacak” dedi.

Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim anlayışı ile hizmete talip olduklarını ifade eden Başkan adayı Tosun, “Yahyalı Kayserimiz en önemli ilçelerinden biri. İlçemizde bugüne kadar yapılan hizmetlere bakıldığında bir geri kalmışlık ve kenarda kalmışlık sorunu görmekteyiz. Bu ayrım ve hizmet alamamanın önüne geçmek için adil bir yönetime acilen ihtiyaç var. Bizler 31 Mart’ta Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim ile adil bir belediyecilik için #cepsizceketliler işbaşında olacağız ”dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Nuh Tosun açıklamasında şu sözlere yer verdi;

“Mevcut yönetim tarafından uygulanan yanlış politikalarla ilçemizin sosyal dokusu adeta tahrip edilmekte, plansız yapılaşmalarla ilçemize olan aidiyet duygusu ortadan kaldırılmış, Yahyalı’mız bir birinden kopuk insanların olduğu bir yer haline getirilmiştir. Ne yazık ki son yıllarda görmekteyiz ki insanı ve insana hizmeti merkeze alan bir anlayış yerine rantı esas alan ve ilçemizi ranta kurban eden bir anlayış hakim olmuş. Yahyalı’nın Kiraz ve Elma bahçeleri belediyenin yaptığı projesiz yol çalışmalarıyla ranta teslim edilmiştir. Biz Milli Görüş’ün neferleri olarak 31 Mart’ta Düsürt Başkan, Dürüst Yönetim anlayışı ile ilçemizin kalkınmasının önüne geçen bu yandaşa rant anlayışına dur diyeceğiz. Belediyemizde öncelikle partizanlık, ayrımcılık yapmayacağız. Başkanlık makamını hizmet için emanet olduğunu unutmadan, kapısını her zaman ve herkese açık tutacak. Belediye mülküne, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacak. Yolsuzluk ve israfa geçit vermeyeceğiz. Her zaman işi ehline verecek. Kaliteli, hızlı ve düşük maliyetle hizmet edeceğiz. Dürüst olmak gerekirse 31 Mart’ta halkı ile bütünleşecek herkesin derdi ile dertlenecek bir Milli Görüş belediyeciliği işbaşına gelecek. Yahyalı hak ettiği değeri bulacak.”

Editör: Haber Merkezi