Sun Fuarcılık tarafından Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde 1-5 Mart arasında düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı açıldı. Fuarın ilk günü olmasına rağmen vatandaşlar adeta akın etti.

Pandemi döneminde fiyatların uçtuğu şu günlerde fuara katılan esnaflar, kaliteyi ucuza satıyor. Fuar hakkında açıklama yapan Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı, Türkiye’nşn bir çok ilinde bu fuarları yaptıklarını dile getirerek, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyduklarını söyledi. Geçen hafta Konya’da fuarı tamamladıklarını ve Kayseri’de 01-05 Mart tarihlerinde açtıklarını dile getiren Saçmacı, “Amacımız, sayın Cumhurbaşkanımızın da özellikle belirttiği gibi fahiş fiyatları olan ürünleri nasıl en alt seviyeden üretici ile buluştururuz. Türkiye’nin bir çok yerinde esnaflarımızı buraya davet ettik ve ürünlerini sergilediler.

Peynirden, zeytine, kuruyemişten cağ kebaba, takıdan pişmaniyeye kadar bir çok standımız var. Vatandaşlarımız burada kaliteyi ucuza alabilecekler. Pandemi döneminde fiyatı tavan yapan Ayçiçek yağının satışı da fuarımızda var. Marketlerde fiyatı 80 TL’yi bulan ayçiçeği yağını fuarımızda 49 TL’ye satacağız. Vatandaşlarımızı fuarımıza bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi