30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Kayseri'de yapılacak kutlamalar iptal edildi. Kayseri Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda ülkede meydana gelen üzücü terör hadiselerinden dolayı her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı gecesinde düzenlenen resepsiyon ile çelenk koyma ve tebrikleri kabul etme dışındaki programlar bu yıl iptal edildiği belirtildi.

Kayseri Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, son zamanlarda ülkede meydana gelen üzücü terör hadiselerinden dolayı her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı gece, son zamanlarda ülkede meydana gelen üzücü terör hadiselerinden dolayı her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı gecesinde düzenlenen resepsiyon ile çelenk koyma ve tebrikleri kabul etme dışındaki programlar bu yıl iptal edildiği belirtildi.
Yazılı açıklamada " Başbakanlık tarafından gönderilen 2015/6 sayılı genelgede "Son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul etme şeklinde icra edilmesi; diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür" denilmektedir. Bu nedenle 30 Ağustos 2015 günü düzenlenecek kutlama programı iptal edilmiş olup, çelenk sunumu ve tebrikatın kabulü şeklinde icra edilecektir" denildi.
 
Editör: Haber Merkezi