Super lig Haberleri

super lig haberleri ve güncel super lig gelişmeleri, super lig ile ilgili tüm video, super lig fotoğrafları ve super lig haberleri KAYSERİ YEREL HABER - Son Dakika, Güncel Haberler sitemizde


SPOR

FIFA tarafından Kayserispor’a süresiz transfer yasağı cezası getirildi. Süper Lig de 3 kulübe ise 4’er yıl transfer yasağı getirildi.

GÜNDEM

Süper Ligde geride kalan 30 haftalık periyotta kalesinde 43 gol gören Kayserispor, kalesinde en çok gol gören beşinci takım oldu.

GÜNDEM

Süper Ligin 29’uncu haftasında sahasında Hatayspor ile karşılaşacak olan Kayserispor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

SPOR

Son dakika haberi: TFF, VAR’dan sorumlu MHK Başkan Vekili Tolga Özkalfa’nın istifa ettiğini ve yerine Cem Satman’ın getirildiğini açıkladı.

SPOR

Süper Ligin 28’nci haftasında deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

SPOR

Süper Ligin 27’nci haftasında sahasında Ankaragücü’nü 3-2’lik sonuçla mağlup eden Kayserispor’da futbolculara verilen 2 günlük izin bugün bitecek.

SPOR

Süper Lig'in 27'nci haftasında sahasında Ankaragücü’nü konuk edecek Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, " Çünkü Ankaragücü maçını kazanıp artık hedeflerimizle...

SPOR

Süper Ligin 25’nci haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk eden Kayserispor istatistiklerde önde olmasına rağmen golü bulamayarak rakibini elinden kaçırdı.

SPOR

Süper Lig’in 23. Haftasında Antalyaspor’la karşılaşan Kayserispor, sahasında 1-1 berabere kalarak 7 haftalık mağlubiyet serisini de sona erdirdi.

GÜNDEM

Kayseripor’un 23’üncü hafta evinde konuk edeceği Antalyaspor maçının biletleri satışa çıktı.

GÜNDEM

Süper Lig’de mağlubiyet serisini 7 maça çıkartan Kayserispor’da düşüş devam ediyor.

GÜNDEM

Süper Ligin 22’nci haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Kayserispor’da sakatlığı devam Bahoken kadroda yer alamayacak.