“İktidara geldiğimizde Kanal İstanbul’u durduracağız. Kredileri ödemeyeceğiz. Şirketlerin parasını ödemeyeceğiz. Para veren ülke ile de aramıza mesafe koyacağız” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, “İstanbul Havaalanı’nı önleyemedik, Üçüncü Köprü’yü önleyemedik bari Kanal İstanbul’u önleyelim” demek istiyor.

Yapılanları yıkma, durdurma anlayışında olan bu zihniyet, bu ülkede neler yapacağını henüz açıklayabilmiş, vaat gerçekleştirebilmiş değil.

Sadece "daha iyi yöneteceğiz" cümlesi kurabiliyor.

Yapılanları yıkma üzerine bir siyasi duruş masum değildir!

Yapılmakta olanı durdurma anlayışı milli bir söylem hiç değildir!

Yapmak üzerinde değil; yıkmak ve durdurmak üzerine yapılan siyasi söylemler ülkenin değil, yapılmakta olanlardan rahatsızlık duyan dış güçlerin emellerine fayda sağlayan ihanet düşüncesinden başka bir anlam ifade etmez, edemez.

Başka neleri durduracaksınız açıklayın da bilelim Bay Kemal Kılıçdaroğlu.

Başka ne gibi liste verdiler eline?

Başka hangi projelerin önünü tıkayacaksınız?

SİHA, İHA, milli tank, milli helikopter, yerli otomobil, Karadeniz ve Akdeniz'de yapılan doğalgaz aramalarını da durduracak mısınız?

PKK ve FETÖ'ye de umut olacak mısınız?

Çeteler ve uyuşturucu ticareti yapanlara da omuz verecek misiniz?

O sebeple mi FETÖ terör mensupları sizin iktidar olmanız için yırtınıyor,

Yayınladıkları videolarla ülkeyi kaosa itip sizin iktidara gelebilmeniz için gayret içerisindeler!

PKK'nın itleri, "şayet Erdoğan gitmezse biz biteceğiz" naraları atıyorlar.

Biden, seçim kampanyasında hangi sebeple size destek çıkıp Erdoğan'ı devirmenin planı içerisinde!

CHP tarihinde en yüksek oyu almış olan Muharrem İnce,

Siyasi tarihinizde seçim bölgesinde en yüksek oyu almış olan Mustafa Sarıgül gibi iki önemli ismi partinden uzaklaştırıp başka parti kurmaları senin siyasi anlayışının hizmet endeksli siyaset değil, yıkma ve durdurma üzerine hareket ettiginin en belirgin işaret fişeği değil de nedir?

Bir muhalefet partisi lideri, yapılanları yıkma üzerine, planlananları bozma üzerine, Türkiye’yi güçlendiren her şeyi sabote etme üzerine, ülkeyi zayıflatma projeleri üzerine konumlanamaz, konuşamaz.

Konuşuyorsa da iyi niyetli olmadığının, ülkeye hizmet düşüncesinin dışında bir planın oyuncusu olduğunun açık ve net bir göstergesidir.

Sevgili okurlarına sormak isterim, “Türkiye’yi daha iyi yapma üzerine, refah ve gücü daha da artırma” üzerine tek cümlesi var mı?

Sadece Kılıçdaroğlu mu? İyi Parti lideri Meral Akşener de, HDP de, Saadet de, Ak Parti’den ayrılanlar da hep bir ağızdan ve koro halinde aynı cümleleri kurmuyor mu?

İddiada bulundukları bozuk ekonomi, pandemi salgını, yolsuzlukla mücadele, hukukun üstün kılınması, ülkeyi refaha ulaştırma üzerine tek bir proje ortaya koyabiliyorlar mı?

Sadece kaostan beslenen ve hiç bir proje ortaya koyamayan muhalefet ülkeyi yönetmeye nasıl talip olabilecek?

Ülke insanına ne gibi umut verebilecek merak etmekteyiz.

Kanal İstanbul’u durduracağız diyen adam, aslında “21. yüzyılda Türkiye’yi durduracağız” diyor. Coğrafyaya sığmaz hale gelen bu ülkeyi yeniden Anadolu içlerine sıkıştırmayı, orada iç çatışma ve gerilimlerle bunaltmayı düşünüyor.

"Erken seçime gidelim" diyen bu anlayışın milletin vermiş olduğu yetkinin tamamlanmasına daha 2 sene varken bu telaşın sebebi nedir?

Neyin endişesini taşıyorlar ki, erken seçim çığırtkanlığı ile yol izlemekteler?

"Türkiye güvenli bir ülke değil" dediğinizde yabancı yatırımcıyı tedirgin etmek siyaset yaptığınızı iddia ettiğiniz Türkiye'ye fayda sağlamadığını göremiyor musunuz?

SİHA üretiminin durdurulması,

Füze sistemleri üretiminin durdurulması,

Donanma yatırımlarının, TCG Anadolu üretiminin engellenmesi,

Libya’dan, Irak’tan, Suriye’den asker çekme istenmesi,

Akdeniz’de kurduğumuz savunma kalkanlarının indirilmesinin istenmesi,

3. Köprü ve havaalanının yapılmasına karşı olmak,

Şehir hastanelerinin yapılmasına karşı olmak vallahi hiç mi hiç iyi bir niyet taşımamaktadır.

Bunlar karşılığında size neler vaat edildi? Neyin bedelini ödemektesiniz diye kafamızda ülke insanı olarak deli sorular belirtmektedir emin olun.

Bu sebeplerle de sizlere daha çok sorumuz olacak çok.

Verecek cevabınızın olmadığını bilerek bu soruları sormaya devam edeceğiz...