Yukatel Kayserispor Süper Lig’in 24’ncü haftasında Hatayspor ile Cuma günü evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Süper Lige verilen milli maç arasında Antalya’da 5 gün kamp yapan sarı-kırmızılılar dün kente döndü. Kayserispor A Takımı bu gün U19 takımı ile çift kale hazırlık maçı yaptı. Antrenmandan önce açıklama yapan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Cuma günü önemli bir maça çıkacağız. Bugün U19 takımımız ile ligde fazla oynamayan futbolcularımız hazırlık maçı yapıyor. Cuma gününe kadar hazır hale gelip. Önemli bir maça çıkacağız. Tekrar seriye ihtiyacımız var ” diye konuştu.

Hatayspor maçının ardından Fenerbahçe ile Türkiye Kupası, ardından da Galatasaray ile lig maçına çıkacaklarının hatırlatılması üzerine deneyimli teknik direktör Hikmet Karaman, “Fenerbahçe ile Türkiye Kupası maçı oynadıktan sonra Galatasaray ile lig maçı oynayacağız. Büyük takımla maç oynandığında tempo inanılmaz yüksek. Büyük maçlara karşı alınan galibiyetten sonra ki maçlar hep kötü geçer.

Biz 2 maçı üst üste oynayacağız. Türkiye'de Şampiyonlar Ligi'ne giden takımlar geri geldiğinde hava çok değişiyor. Orada mutlaka puan kaybı yaşıyorlar. Biz 2 büyük maç oynayacağız. Onun için güçlü olmamız lazım, kuvvetli olmamız lazım. 2 büyük maçın üstesinden gelmemiz gerekiyor. Önemli olan burada Hatayspor ile oynayacağımız lig maçı. En önemli şey ilk maç. Hatayspor maçından sonra da Türkiye Kupası maçına bakarız” ifadesinde bulundu. Milli takımda olan Mame Thiam ile sakatlığı devam eden Bernard Mensah antrenmana katılmadı.

Editör: Haber Merkezi