Seçime 15 Gün Kala İşe Alınmış Seçime 15 Gün Kala İşe Alınmış

Başkan Memduh Büyükkılıç’ın ‘150. Yılda 150 proje’ kapsamında 2019 yılında faaliyetlerine başlayan www.e38.com.tr dijital platformu vatandaşların üretmiş oldukları el sanatı ürünleri hiçbir kar ve komisyon almadan teslim alarak, e-38 de ve tüm KAYMEK ofislerinde satışa sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi KAYMEK’in birimlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdüren e38 e-ticaret platformunda ev tekstili, dekorasyon, hediyelik eşya, giyim ve takı kategorilerinde binlerce ürünü (eseri) alıcısıyla buluşurken, platformda KAYMEK eğitmenleri, kursiyerlerin ve dileyen vatandaşların ürünlerinin satışı yapılabiliyor.

E-İHRACAT ALANINDA DA BAŞARILI

2022 yılı aralık ayı ile yeni ara yüzüyle www.e38.com.tr yaklaşık 200 ülkeye açılarak ürünlerini tüm dünyaya sunan sitede İngilizce ve Arapça olmak üzere 2 faklı dil de görüntülenen tüketiciler farklı dillerde ve farklı para birimlerinde alışveriş yapabiliyorlar. Böylelikle e-ihracat alanında da başarılı bir çalışmaya imza atarak, belediyeler arasında e-ticaret sitesini e-ihracata açan ilk belediye Kayseri Büyükşehir Belediyesi oldu.

www.e38.com.tr KAYMEK eğitmenleri ve vatandaşların ürettiği ürünler Ebru, Hüsn-i hat, Tezhip, Kat-ı, Yağlıboya, Maraş işi, Çini, Filografi, Kağıt telkâri, Minyatür, Sanatsal mozaik, Ev tekstili, Deri işlemeciliği, Gümüş takı işlemeciliği, Edirnekâri, Bartın işi tel kırma, İğne oyası, Türkişi, Sedefkakma, Seramik sanatını, Kağıt rölyef, Ahşap boyama, Cam boyama sanatını kapsıyor.

‘PAKETLEME KONUSUNDA ÖDÜL ALDIK’

KAYMEK E-38 Platformu satış sorumlusu Turan Ulu, e-38 hakkında bilgiler vererek, dijital satış platformunun işleyişini anlattı. Paketlemenin çok önemli olduğunu söyleyen Ulu, tüketicilerin paketlemeye 10 üzerinden puanlama yaptıklarını ifade etti. Tüm pazaryerlerinden 10 üzerinden 9 puan aldıklarını belirten Ulu, e-38 ile iki yabancı farklı dilde Arapça ve İngilizce olmak üzere toplamda 200 ülkeye ihracat yapmaya başlanıldığı ifade etti. Paketleme konusunda ödül aldıklarını da belirten Ulu, “E-38 dijital platformumuz 2019 yılı itibariyle Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın 150. Yılda 150 proje kapsamında faaliyetlerine başlamıştır. Toplamda binin üzerinde ürünümüz e-38 adresi üzerinden satışa sunulmaktadır. E-38.com .tr adresi yanı sıra diğer pazaryerlerinde de e-38 yerini almıştır. Bunlar hepsi burada, trendyol, n11, PTT AVM, Çiçek sepeti gibi büyük pazaryerleridir. Sadece e-38.com.tr ait olan ürünlerimiz değil, Başkan beyin bir projesi olan ‘siz üretin biz e-38 ile kazanca dönüştürelim’ projesinde de üreticilerimizin ve KAYMEK kursuna gelen kursiyerlerimizin el emeği, göz nuru yapmış olduğu tüm ürünleri de e-38 adresinden satışa sunmaktayız. Bunun yanı sıra e-ihracat kapsamında evlerimizin ürünlerini de e ihracatla 200 ülkeye satışını gerçekleştirmekteyiz” şeklinde konuştu.