Kayseri'deki Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Onursal Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

AHLAKİ DEĞERLER VE ETİK KURALLAR

Melikşah Üniversitesi Kariyer Planlama Merkezi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında, üniversitedeki Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve Rektör Prof. Dr. Mahmut Dursun Mat, Genel Sekreter Veli Demirci ile akademisyenlerin de katıldığı söyleşi programına öğrenciler ilgi gösterdi.

Öğrencilere şirket yönetimi, insan kaynakları ve kariyer konusunda bilgi veren Memduh Boydak, Boydak Holding'in kuruluşundan bugüne kadar hedeflerine ulaşmadaki ahlaki değerlerinin, ‘Paylaşma Kültürü’, ‘Tevazu’, ‘Hayat Şartları’, ‘İyi ve Kötü Günler’, ‘Eşler ve İşler’ ve ‘Ortaklık Hakları’ olduğunu söyledi. Boydak, "Bu tavsiyeler aslında bizim iş ve sosyal alandaki etik kurallarımızı oluşturuyor" dedi.
"GAYRETLİ OLUN" ÇAĞRISI
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak da konuşmasında Boydak Holding’in kuruluş yıllarından söz ederken kendisini dinleyen öğrencilere sık espri yaptı. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Hacı Boydak, öğrencilere yabancı dillerini geliştirmeleri, bol kitap okumaları ve kariyer hedefleri konusunda gayretli olmalarını öğütledi. Konuşmalardan sonra öğrencilerin sorularını yanıtlayan Memduh ve Hacı Boydak, daha sonra Kongre Merkezi Fuaye alanında öğrencilerle fotoğraf çektirerek sohbet etti.




Editör: Haber Merkezi