AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde 5-9 Ekim arasında sürecek büyük gençlik festivalinin resmi açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Açılış törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, festivalde yaptığı konuşmada, "Gençlerimiz eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra AK Partili belediyelerin çalışmalarını görme fırsatını yakalayacak. 150 belediyemizin stant ve etkinliklerini gençlerimizle ve vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız hayatınızı kolaylaştıracak, sorunlarınıza çözüm üretecek pek çok hizmeti devreye alıyor. Siyaset kurumuyla, sivil toplumuyla, size daha iyi hizmet için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. İnşallah bu yılki festivalin de her açıdan başarılı geçeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DEĞER GENÇLİK’ PROJESİNE ÖDÜL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, festival kapsamında Yerel Yönetimler ve Gençlik Projesi yarışmasında ödül alan belediyeleri de tebrik etti. Ödül alan belediyelere ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti. Ödüle layık görülen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ‘Değer Gençlik’ projesinin kazandırdığı ödülü Cumhurbaşkanı’nın elinden aldı.

Eğitimli, nitelikli, donanımlı, ahlaklı bir nesil yetişmesi için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Büyükkılıç da, “Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden ödülümüzü aldık. Hakikaten stantları izlediğiniz zaman en kalabalık, en görkemli, en çok ziyaret edilen bir stantta bulunduğumuzu buradan paylaşmak istiyorum. Emeği geçen ekibimize teşekkür ediyorum. Kayseri genç ve öğrenci dostu şehir olarak daha iyi konumlara taşımak için hep beraber el ele, gönül gönüle koşturacağımızı ifade etmek istiyorum. Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki’ye, kıymetli ekibine ve bize bu ödülü layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza özellikle teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi