ERCİYES Üniversitesi’nde, “#kurallarısenkoy” mottosuyla gerçekleşen etkinlikte, Survivor parkurundan karaokeye kadar birbirinden farklı ve eğlenceli aktivitelerle gençler eğlendi. Ünlü pop-rock müzik grubu Gripin’in yanı sıra Sufle Grubu gençlerle buluştu.


Festivalde yer alan Survivor parkurunda gençler birbiriyle yarışmanın tadını çıkardı. Yarışmada birinci olan genç ise Survivor finalini Kıbrıs’ta canlı olarak izleme fırsatı yakaladı. Festival boyunca Selfy dünyasının sunduğu zengin ve eğlenceli aktiviteleri deneyimleyen gençler, basketbol ve araba yarışları ile turnuvalarda eğlendiler. Ayrıca Dance Hero oyunu ve karaoke sahnesinde performanslarını ortaya koyarak dansın ve müziğin tadını çıkardı.

Festival kapsamında Youtube’da geniş hayran kitlesine sahip olan Sokak Röportajları kanalının sunucularıyla birlikte, ana sahnede ‘’Youtube Muhabbetleri’’ gerçekleştirildi. Bu kapsamda ''Biz Evde Yokuz'' ve ''Gözlüklü & Sakallı'' kanallarının sahiplerinin deneyimlerini paylaştıkları söyleşiler, gençlerden ilgi gördü.



Editör: Haber Merkezi