Seçil Kızılkaya İç Mimarlık Ofisi, düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

İç mimarlık ofisinin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Sektöre yeni bir soluk getirecek olan ofis,tasarım, proje, 3D modelleme, dekorasyon ve uygulama hizmetleri verecek.
www.kayseriyerelhaber.com’a konuşan İç Mimar Seçil Kızılkaya, mimari sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Çalışma alanlarının, villa, konut,ofis, mağaza, restoran ve oteller gibi yerler olduğunu dile getiren Seçil Kızılkaya, “Bizim işimiz ilk olarak tasarım. Bugün baktığımız da tasarım hayatımızın tüm alanlarında var. İnsanlar yaşam alanlarını güzelleştirmek istiyorlar ve baktıkları her yerde farklılık arayışı içerisindeler. İç mimar olarak bize düşen görev,öncelikle insan psikolojisini anlamak ve buna göre farklılığı ortaya koymak. Çalışmalarda ihtiyaca göre projeler üretmek. Amacımız ise, müşterilerimize, konforu, şıklığı ve rahatı vermek” ifadelerinde bulundu.

"TRENDLERDE AVRUPA’DAN GERİDEYİZ"

Türkiye’deki trendler, Avrupa’yı her zaman bir adım geriden takip ediyor diyen Kızılkaya , “Son trendlere değinecek olursak, çok modern mekanlarda, klasik unsurların kullanıldığını görüyoruz. Geometrik şekiller ön planda. Tavan duvarlarda ahşap malzemeler sıkça kullanılıyor. Renklerde gri, kırık beyaz, toprak tonları ve bunların yanında tekstil sektöründe hardal sarısı ve turkuaz gibi canlı renkler moda. Yani doğaya gönderme yapan renklere ilgi giderek artıyor” diye konuştu.

"İÇ MİMARİDE MÜDEHALECİ YAPIYA SAHİBİZ"
Seçil Kızılkaya, Kayseri'nin mimari yapısına da değerlendirerek, "Kayseri bu konuda müdahaleci fakat ne istediğini bilen ve yaşam alanlarını yaptırmakta ısrarcı olan müşteri kitlesine sahip" dedi.
Haber: Şevket TEKİN
 
Editör: Haber Merkezi