Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat faaliyetleri kapsamında Ocak ayında 13 ayrı etkinlik yer alacak. 2 Ocak Cuma günü başlayacak olan etkinlikler çerçevesinde ünlü isimler Kayserililerle buluşacak.

DÖRT ÜNLÜ SANATÇI GELİYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin Ocak ayı kültür sanat etkinliklerine dört ünlü sanatçı katılarak konser verecek. İlk konser 9 Ocak Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak. Ünlü Sanatçı Ayhan Aşan’ın katılacağı konser saat 19.30’da başlayacak. Büyükşehir Belediyesi, Türk Sanat Müziğinin en önemli isimlerinden Melihat Gülses’i de Kayserililerle buluşturacak. 17 Ocak Cumartesi günü Kayseri’ye gelecek olan Melihat Gülses, Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde bir konser verecek. 24 Ocak Cumartesi günü ise Kayserili Ünlü Sanatçı Reyhan Karaca Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri vesilesiyle hemşehrileriyle buluşacak. 31 Ocak Cumartesi günü ise Şehir Tiyatrosu’nda Tasavvuf Müziği’nin önemli isimlerinden Mustafa Demirci sahne alacak.

DÖRT AYRI OYUN SAHNELENECEK
Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde dört ayrı oyun tiyatro severlerle buluşuyor. 2 ve 10 Ocak tarihlerinde “Omuzumdaki Melek”, 16 Ocak’ta “Vur Emri”, 23 Ocak’ta “Yeşil Papağan”, 4, 11 ve 18 Ocak tarihlerinde ise “Balıklar Firarda” adlı çocuk oyunu Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

ŞİİR DE VAR, ÖYKÜ DE
Büyükşehir Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri Türk şairler ve yazarların anılmasına da vesile olacak. 19 Ocak Cumartesi günü Şairlere Vefa Gecesi düzenlenecek ve önemli şairlerin şiirleri seslendirilecek. 27 Ocak Salı Günü ise ilkokul öğrencilerine yönelik “Türk Öykülerinden Seçmeler” adlı etkinlik gerçekleştirilecek. Türk Edebiyatının önde gelen yazarlarının tanıtılmasına vesile olacak etkinlikle öğrencilere okuma alışkanlığının kazandırılması amaçlanıyor.

ARALIK AYI KÜLTÜR-SANAT TAKVİMİ

TARİH PROGRAM YER SAAT

2 Ocak Tiyatro "Omuzumdaki Melek" Şehir Tiyatrosu 19.30

4 Ocak Çocuk Tiyatrosu "Balıklar Firarda" Şehir Tiyatrosu 13.00

9 Ocak Ayhan Aşan Konseri Kültür Merkezi 19.30

10 Ocak Tiyatro "Omuzumdaki Melek" Şehir Tiyatrosu 19.30

11 Ocak Çocuk Tiyatrosu "Balıklar Firarda" Şehir Tiyatrosu 13.00

16 Ocak Tiyatro “Vur Emri” Şehir Tiyatrosu 19.30

17 Ocak Melihat Gülses Konseri Kültür Mrkz. 19.30

18 Ocak Çocuk Tiyatrosu "Balıklar Firarda" Şehir Tiyatrosu 13.00

19 Ocak Şiir Dinletisi “Şairlere Vefa” Şehir Tiyatrosu 17.30

23 Ocak Tiyatro “Yeşil Papağan” Şehir Tiyatrosu 19.30

24 Ocak Reyhan Karaca Konseri Kültür Merkezi 19.30

27 Ocak Türk Öykülerinden Seçmeler Şehir Tiyatrosu 11.00

31 Ocak Tasavvuf Musikisi-Mustafa Demirci Şehir Tiyatrosu 19.30


Editör: Haber Merkezi