MELİKGAZİ Belediyesi tarafından düzenlenen 'Şiir Akşamları' etkinliğinde, Türk Sanat Müziği konseri verildi ve şiir dinletisi sunuldu.


Türk Sanat Müziği sanatçısı Yıldırım Bekçi tarafından seslendirilen eserler ile Türk Sanat Müziği hayranlarının güzel bir gece yaşadığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kültür ve sanat alanında yapılan etkinlikleri ile Kayserililerin gönüllerine hitap eden, bireylerin iç dünyasını aydınlatan bu tür etkinliklerle kentin sosyal hayatına katkı sağladıklarını bildirdi. Bekçi'nin seslendirildiği eserlerin ara bölümlerinde, şairlerin kendi sesinden şiirlerinden okunduğunu belirten Büyükkılıç, şöyle dedi:

"Bu şehrin sadece fiziki alt yapısını değil, yaşayan bireylerin sportif, eğitimsel, kültür ve sanatsal çalışmalarını önemsiyoruz. Belediye, spor ve sporcunun dostu, kültür ve sanat icra edenlerin destekleyicisi, eğitimin ve eğitimcinin özellikle öğrencilerin hizmetkârıdır. Bu tür müzik konserleri ile müzikseverlere bir bakıma müzik ziyafeti sunuluyor."

Büyükkılıç etkinlikte, Semih Sergen, Hayati İnanç, Nurullah Genç, Recep Garip ve Ali Vural gibi şairlerin şiir dinletileri ve Yıldırım Bekçi'nin seslendirdiği şarkılarla izleyicilerin keyifli bir akşam geçirdiklerini bildirdi.
Editör: Haber Merkezi