Büyükşehir Belediyesi'nin Ocak ayı kültür-sanat etkinliklerinin son haftasında iki ayrı konser yer alıyor. 24 Ocak Cumartesi günü Reyhan Karaca, 31 Ocak Cumartesi günü ise Tasavvuf Müziğinin ünlü ismi Mustafa Demirci konser verecek.

Her ay düzenlediği çeşitli etkinliklerle binlerce izleyiciye ulaşan Büyükşehir Belediyesi'nin ocak ayı kültür sanat faaliyetleri sürüyor. Etkinlikler kapsamından bu akşam "Yeşil Papağan" adlı oyun sahnelenecek. Şehir Tiyatrosu'nda sahnelenecek olan oyun saat 19.30'da başlayacak. Yarın ise Ocak ayının üçüncü konseri gerçekleştirilecek. Ünlü Sanatçı Reyhan Karaca'nın katılacağı konser saat 19.30'da Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi'nde yapılacak.



Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde 27 Ocak Salı günü ise sömestr tatiline giren öğrenciler için bir program gerçekleştirilecek. "Türk Öykülerinden Seçmeler" adıyla saat 11.00'de Şehir Tiyatrosu'nda yapılacak olan etkinlikte 3. ve 4. sınıf düzeyindeki çocuklara Türk Edebiyatının önde gelen yazarları tanıtılacak. Çocukları Türk öyküleri ile tanıştıracak olan etkinlikle, Türkçenin doğru kullanılması ve okuma alışkanlığının geliştirilmesi amaçlanıyor.

Ocak ayının son programına ise tasavvuf müziğinin ünlü isimlerinden Mustafa Demirci katılacak. 31 Ocak Cumartesi günü Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek olan Mustafa Demirci konseri saat 19.30'da başlayacak.

 
Editör: Haber Merkezi