Melikşah Üniversitesindeki etkinliğe Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesi Nurettin Okandan, Rektör Prof. Dr. Mahmut D. Mat, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Rektör Prof. Dr. Mahmut Mat öğrencilere Türkiye’nin girişimcilikte ve yenilikçilikte en iyi üniversitelerinden biri olan üniversitedeki etkinliklere katılan ögrencilere “Sizlere üniversitemizden umduğunuzdan çok daha fazlasını bulacağınızı ifade etmek istiyorum. Sizler için en iyi ders ortamlarını, çalışma ortamlarını ve laboratuvarları hazırladık. Dünyanın ve ülkemizin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş olan bilim insanlarından akademik bir kadro oluşturduk. Sizlere yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum” dedi. Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurettin Okandan da yaptığı konuşmada “Eğitim hayatınızda hayallerinizi gerçekleştirmek adına uzun bir hazırlık süreci sonunda, geleceğinize yönelik en önemli kararı vererek üniversitemizin öğrencisi oldunuz. Aramıza hoş geldiniz! Melikşah Üniversitesi ülkemizin en önemli ticaret ve sanayi merkezlerinden biri olan Kayseri'de hayırsever iş adamlarımız tarafından kurulan ve sürekli olarak desteklenen bir eğitim kurumudur. Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti olarak 2014 - 2015 akademik yılı eğitimine başlayacak öğrencilerimizi tebrik eder, ayrıca sizleri yetiştiren ve bugünlere getirerek bizlere emanet eden başta ailenize, öğretmenlerinize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Program açılışından sonra öğrenciler kendi fakültelerinin dekanlarıyla bir araya gelerek, fakülteleri hakkında bilgi aldı ve merak ettikleri soruları fakülte dekanlarına yönelttiler. Oldukça heyecanlı oldukları gözlenen öğrencilere, kazandıkları bölümlerde okuyan üst sınıf öğrencileri de yardımcı olarak yönlendirmelerde bulundu.

Öğrenciler, 15 Eylül’de başlayan ve 16 Eylül’e kadar devam edecek olan programda, etkinlikler, spor aktiviteleri, seminer ve oturumlarla kampüs hayatının bir provasını yapmış olacaklar.
 
Editör: Haber Merkezi