Kayserispor Başkanından Erzurumspor’a Açık Çek

Bedir “ Hangi Futbolcuyu İstiyorsanız Gelin Alın “

Kayserispor’un tüm hakları ve menfaatlerini korumakla yükümlü Başkan Erol Bedir, bir Tv kanalında memleketine destek olacağım derken, yıllarca ekmek yediği şehri üzdü. “ Gönül sızım “ dediği Erciyesspor’un çöküşünde hiçbir hamle yapmayan Başkan Bedir, TV8 kanalında Erzurumspor’a tam destek sözü verdi. Memleketi Erzurum’un tek takımına canlı yayında açık çek veren Başkan Bedir “ Kayserispor’dan hangi futbolcuyu istiyorsanız, ben başkan olarak söylüyorum gelin alın” dedi. Başkanın bu açıklaması Kayserispor camiasında şok üzerine şok oluşturdu ve Kayserilileri üzdü.

Kayserispor’un mali sıkıntılarını dile getiren ve şehir destek olmazsa yeniden aday olmayacağını söyleyen Başkan Erol Bedir, Başta Vali Şehmus Günaydın olmak üzere şehrin önde gelenlerinin destekleriyle yeniden göreve seçilmişti.

Kayserispor’un milyonlarca liralık borcunun sorun olacağını açıklayan Başkan Bedir’in söylemlerinin ardından şehir harekete geçti. Valilik kanalıyla yardım ve destek kampanyası başlatıldı.

İlk maçta Alanyaspor’a 1-0 mağlubiyet ile birlikte, yetersiz transferler konuşulurken Başkan Erol Bedir’in memleketi olan Erzurum’a sanki kendi takımında fazla futbolcu varmış gibi, destek vermesi insanları şaşırttı. Destek sözünün içeriği Kayserispor için kenetlenen herkesi şok etti.

Tv8 kanalında canlı yayında Erzurumspor’a açıkça destek veren Başkan Bedir, Erzurumspor’un yeniden şampiyon olması için dua etti. Herkes başkanın bu tavrına “gayet normal” diye bakarken açıklamaların devamı şok üstüne şok etkisi oluşturdu.

Başkan Bedir “ Erzurumspor’un bu sezon şampiyon olmasını istiyoruz. Sonuna kadar takımımıza destek olacağız. İlk etapta 538 adet forma desteği sağlayacağız. Bu arada Başkanı olduğum Kayserispor’dan da istediğiniz futbolcu varsa, kulüp başkanı olarak söz veriyorum. Transfer bitmeden hocalarınızı alın gelin hangi futbolcuyu istiyorsanız Erzurumspor’a verelim” dedi.

Kayserispor’un henüz transferi tamamlamadığı maddi imkansızlıklardan dolayı iyi bir golcü bile transfer edemediği bir dönemde Başkan Erol Bedir’in memleketinin takımı Erzurumspor’a bu kadar cüretkar bir şekilde “ hangi futbolcuyu istiyorsanız vereceğim” demesi Kayserilileri ve camiayı üzdü.

Geçmişte Erciyesspor Başkanlığıda yapan Kayserispor başkanlığı döneminde can çekişen Erciyesspor için “İçimdeki Sızı” deyip kulübün yok olup gitmesinde karşı hiçbir adım atmayan Kayserispor Başkanı Erol Bedir’in memleketinin takımına bu kadar eli açık davranıp, canlı yayında açık çek vermesi Kayseri spor camiasında şok etkisi ve üzüntü yaşattı.

Başkanın bu tavrından geri adım atıp, sezona kötü başlayan Kayserispor’a motive olup takımın biran evvel toparlanması ve galibiyetle tanışması için eksik olan mevkilere; başta golcü transferi yapması bekleniyor.

Kayserispor camiası yardım ve destek (3830 SMS) hattına başlatılan yardım kampanyası için açıklama yapmadığı bir programda Erzurumspor’a destek çıkması manidar olarak algılandı.

Öncelikli olarak ; Başkan Bedir’in bu konuyla ilgili kamuoyunu aydınlatması ve hatasından geri adım atıp başkanı olduğu kulübün önce borçlarını nasıl kapatırım, yeni sezona eksik olan mevkiilere nasıl transfer yaparım, camia kenetlenmişken Kayserispor’un etrafında daha fazla insanı nasıl toparlarım sorularına yanıt araması ve enerjisini bu yönde harcaması önemle bekleniyor.

Bizden söylemesi…

Kalın sağlıcakla.