Türkiye gündemine oturan Mersin Vali Yardımcısı Mustafa Atsız hakkında verilen soruşturma izni hakkında çok çarpıcı bir gelişme daha yaşandı.

KARAR, OY BİRLİĞİ İLE KESİN OLARAK VERİLDİ

Hakkında Mersin Valiliği tarafından verilen soruşturma iznine, Adana Bölge İdare Mahkemesi 3. İdari Dava Dairesi’nde itiraz eden Mersin Vali Yardımcısı Mustafa Atsız’ın itirazı “Oy Birliği ile Kesin Olarak” reddedildi.

“Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Hazırlık Soruşturması yapılmasını gerektirecek nitelikte olduğu anlaşıldığından”

Söz konusu karar metninde, “Ön inceleme raporu ve ek belgelerin incelenmesinden isnat edilen eylemlerin Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Hazırlık Soruşturması yapılmasını gerektirecek nitelikte olduğu anlaşıldığından adı geçen (Mustafa Atsız ) hakkında Soruşturma izni verilmesine ilişkin karara karşı yapılan itirazın REDDİNE, dosyanın 4483 sayılı yasanın 11. Maddesi gereğince yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı’na intikal ettirilmek ve kararın ilgililere tebliğ edilmek üzere Mersin Valiliği’ne gönderilmesine 16.3.2021 tarihinde Oy Birliği ile Kesin Olarak karar verildi” ibareleri yer aldı.

İŞTE O ÇARPICI KARARIN BELGESİ

GÖZLER  MERSİN VALİSİ ALİ İHSAN SU'YA ÇEVRİLDİ

Yaşanan gelişmelerin ardından gözler, Mersin Valisi Ali İhsan Su’ya çevrildi. Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun hakkında 10’a yakın suçtan ağır iddialar bulunan Mustafa Atsız’ı açığa alması bekleniyor.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi