Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eski adıyla GATA’da başhekim yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Edizer'in medeni kanun hakkındaki sözleri sosyal medyada tepkilere yol açtı. Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu tarafından hakkında inceleme başlatılan Edizer, sözleşmesi feshedilerek görevinden alındı.

''BİR BAŞKASINI SEVİYORSANIZ, ONU DA ALIN''

Ali Edizer Sosyal Medyada ki videosunda "Neden aldatıyorsunuz? Bir başkasını seviyorsanız, onu da alın. İnsan yuvasını yıkar mı? Medeni kanunla zaten mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın özel kalem müdürlüğü de yapmış

Ali Edizer Kayseri’de ki İl sağlık Müdür yardımcılığı görevi sonrasında Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın özel kalem müdürü oldu.

TEKDEN HASTANESİ BAŞKEMLİĞİ DE YAPMIŞ

Tekden Hastanesi başhekimliği de yapan Edizer Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eski adıyla GATA’da başhekim yardımcısı olarak görev yapıyordu.

MENZİLCİ ÇIKTI

Çektiği 1 dakikalık video ile Türkiye gündemine oturan Ali Edizer’in merkezi Adıyaman da bulunan Menzil Cemaatine mensup olduğu öğrenildi.

ADETA MEYDAN OKUDU

Ali Edizer’in görevden alındıktan sonra “Sayın Bakanım @drfahrettinkoca nın takdir ve emirleri başım üstüne” şeklinde bir paylaşım yaptığı gözlenirken, “İslâm ne diyorsa o. İçerideki veya dışarıdaki gâvur güruhunun çıkardığı gürültünün sinek vızıltısı kadar kıymeti yok. Kimse ne Allah'a(cc) kulluk ederek - hâşâ - mülküne bir şey ilâve edebilmiştir ne de en şedît cürümlerle bir şey eksiltebilmiştir...” sözleriyle de kendisine tepki göstere meydan okuması dikkat çekti.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi