ELİTAŞ, CANLI YAYINDA KAYSERİ FETÖ BORSASI’NI HEDEF ALDI

Ekonomi Eski Bakanı Ak Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, TV Kayseri’de Gazeteci Murat Metiner’in sunduğu “Haber Saati” isimli programın canlı yayınında Kayseri FETÖ Borsası’nı hedef aldı.

“Kayseri de işadamlarına FETÖ’cü diye iftira atıp korkutan bir şebeke var”

Kayseri de işadamlarına FETÖ’cü diye iftira atıp korkutan bir şebeke var. Yargıya ve emniyete sesleniyorum; buradan suç duyurusunda bulunuyorum bu tehditleri yapanları takibe alsın” şeklinde ifadeler kullanan Elitaş, “İnsanları korkutarak FETÖ’nün ekmeğine yağ sürüyorlar. O süreçte 19 Temmuz da birinin iftirası ile OSB’de 200 fabrikanın hesapları dondurulmuştu” dedi.

“MEHMET METİNER HADDİNİ AŞTI, kAYSERİ’YE ÇAMUR ATMAK SENİN HADDİNE DEĞİL”

Sözlerinin devamında Kayseri’ye Pensilvanya benzetmesinde bulunan Ak Parti Eski Milletvekili Mehmet Metiner’e sert tepki gösteren Elitaş, “Kayseri’yi pensilvanya gibi gösteren Mehmet Metiner haddini aşmıştır. 2 tane bozuntu adam var onlardan bilgi alıyor. Her devirde fitne sokmaya çalışan iftira eden adamlarla sen düşüp kalkamazsın. Kayseri’ye çamur atmak senin haddine değil” şeklinde ifadeler kullandı.

“Asıl sen haddini aşıyorsun Elitaş efendi!”

Elitaş’ın bu sözlerine sosyal medya hesabından tepki gösteren Mehmet Metiner ise, “Asıl sen haddini aşıyorsun Elitaş efendi! Sen Pensilvanya metaforu üzerinden yaptığım analizi ya anlayacak kapasitede değilsin ya da başka kuyruk acın var senin! Kiminle düşüp kalktığına asıl sen dikkat et! Halktaki karşılığın belli! Her tarafından fitne fücur akıyor!” diyerek karşılık verdi.

HABER ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi